Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman smok + buff?

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam zacząć grę na plu szamanem smokiem nie od nowa, bo mam kasę na eq dla niego, ale zastanawiam się czy smokowi nastawionemu na exp solo wypada zrobić buffa. Jak wy myślicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jednak wypada zrobić buffki +30 % i niech inni cie expia :) exp solo nie polecam.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

wiesz do poziomu 45-50 powinienes buffac ludzi na bo v1 lub v2, potem exp samemu chyba ze znajdziesz kolesia ktory cie wyexpi za buffanie do 75 :)

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Nie musisz robić buffa. Buffaj innym, zawsze ktoś się znajdzie kto pomoże . Buffaj tak do 50-61 potem spróbuj expic w v2, jesli nie dasz rady to poproś kogoś kto podexpi za bufy. Potem jak kupisz/dropniesz stal wbijesz +9 i jakiegoś bambuska to będzie bardzo dobrze :)

Opublikowano

Nie rób buffa dla szamana smoka, bo to nie ma sensu, prawdopodobnie i tak pierwsze 2 skille jakie zrobisz na M to pomoc smoka, błogosławieństwo. Najlepiej iść na exp i znaleźć PT za buffowanie.

h6IduA1.png

Opublikowano

Ale czy na przykład zrobienie smokiem na 35 strzelaka i skowytu m potem wbijanie blogo i pomocy a do czasu tego 70 mieć ślub z buffem który ma blogo i pomoc na m jest złym pomysłem? Potem można wziasc rozwód a buffa od 35 nie brać już do pt.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Częściowo. Jeśli ci to pasuje to możesz wbijać na buffnie najpierw buffy na M, i zrobić dropka i expić dropkiem buffa:).

Opublikowano

He he , wiem o co ci chodzi (nie czytałem pozostalych komentarzy wszystkich tylko kilka) chcesz zrobić smoka i pierwsze skille ładować do expa (skowyt , strzelak) a potem do buffu. A za ten czas jak wbijesz ten 35 + to chcesz mieć buffera tak?;d. Powiem tak ja bym się zesikał z widoku expiącego szamana smoka którego buffa inny smok hehe :D nie wiem jak wy. Ale sposób jest okej

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Jeśli zamierzasz wbijać na głównej postaci skille pod PvP, a na buffie skille wzmacniające (błogo, pomoc) to, to jest bardzo dobry pomysł, więc opłaca się robić kolejnego buffa i expić, niekoniecznie w PT.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak już pisałem chcę smoka do expa SOLO, i myślę że dam radę bo taki np. Antyk śr +40 nie jest dla mnie żadnym problemem, problemem natomiast jest to że u nas na serwie gra bardzo mało graczy i załapać się do pt jest.na prawdę trudne, poza tym jaką jest satysfakcją wbić szamanem 70 np :D więc chyba warto na start robić buffa ale tak jak kolega wyżej napisał widok smoka z buffem osobno może rozbawic :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...