Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] New Leonov design (gold) ... ; p

BartekRazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żart ,nie ma żadnego nowego designu ;) ... Nudząc się spróbowałem przerobić trochę kolorki naszego leonka [[[ w photoshopie ]]] na inne zrobiłem cuś takiego ^^

Nie jest to dokładnie wykonane ,ale zawsze coś

http://desmond.image...png&res=landing

hehe ,pojawił się nowy desing drona ,ale źle go zrobiłem .Nie długo może posiedzę i spróbuje zrobić całkowicie inny wygląd tego statku :) Pozdro

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

kolor to kolor, widziales do golca designy? calkiem zmieniaja wyglad:d zrob cos w tym stylu

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

kolor to kolor, widziales do golca designy? calkiem zmieniaja wyglad:d zrob cos w tym stylu

Tak jak te za 250 k uri ? :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Nice... Wcale nie taki zły ale jak by powstał to szkoda 250k uri na niego wydawać bo pewnie tyle by kosztował i miał by jakąś zrypaną moc ale masz Like :D

Opublikowano

Może dodam do niego [ wizualnie ] jakieś lasery ,turba itd xD ... ,żeby powstał nowy leonov .Chcę go zrobić tak o z nudów ,nie liczę na jakieś zgłoszenia do bigpointu ,żeby zrobili nowy desing

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Jak wam się tak nudzi, zróbcie 32 grafiki w każdą stronę i macie własny statek in game prawie gotowy :)

Teraz go tylko załadować, i gracie :) ( Privoxy będzie pomocne ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...