Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob 1.4.4. błąd

mruwa27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Więc mój problem polega na tym , że podczas uruchamiania metin2 przez bota m2bob gdy postac sie już zaloguje i bot sie pojawi , kilka sec później wyskakuje taki błąd:

http://imageshack.us...1/sdadasdx.png/

Miał ktoś może podobny problem , lub wie jak ten problem rozwiązać ?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam.

Zmien opcje przy M... Żeby tak było...

naprawapng.png

Opublikowano

Działa bezbłędnie M2bob 1.4.5, nawet w połączeniu z KamerMod-em.

Da się mieć opcje z Kamera i M2boba na raz ? Bo kiedyś tak zrobiłem ale z nowszymi wersjami nie działało ...

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

Da się mieć opcje z Kamera i M2boba na raz ? Bo kiedyś tak zrobiłem ale z nowszymi wersjami nie działało ...

Jak wyżej pisałem M2bob 1.4.5 z najnowszym KamerMod-em działa, kiedyś trzeba było kombinować, teraz nie ma problemów - wystarcza wskazanie przez M2bob binki z folderu z zainstalowanym Mod-em.

Opublikowano

Nic się nie płaci po kliknięciu linku z downloadu poczekaj 5 sek i kliknij na LInk w górnym prawym rogu SKIP AD wtedy zostaniesz skierowany do właściwego downloadu.

Opublikowano

Nic się nie płaci po kliknięciu linku z downloadu poczekaj 5 sek i kliknij na LInk w górnym prawym rogu SKIP AD wtedy zostaniesz skierowany do właściwego downloadu.

Sory, faktycznie nie trzeba i dzieki ;)

Wyskakuje mi błąd przy uruchamianiu bota: Nieprawidłowa wersja pliku 'pack/root.epk'. Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher. Pomoże ktoś ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co zrobic jeżeli po kilku minutach expienia (2-3 minuty) klient z botem sie zamyka, włącza sie od nowa i znowu po kilku minutach zamyka sie .. i tak w kółko .. ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...