Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ślub buffa

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie dotyczące z kim mam wziąć ślub z dropkiem czy główną postacią??

Dropek: Obecnie35lvl później na metki na sohan

Główna postać: Dagger 61lvl

Bo w sumie daggerem tylko w v2 lub dt jestem a tam buffkiem mogę sobie dojść a dropem później bd klepał te metki więc buff by się przydał. Chodzi mi o te przenoszenie przez obrączkę do siebie jak coś.

Za odpowiedzi dam Lajki.

PS: Sorki że tak chaotycznie napisane ale nie mam czasu :)

Opublikowano

Lepiej z główną postacią, ponieważ łatwiej ci się będzie expiło i biło metki/bossy, a także co ważne będzie można się teleportować do drugiej postaci.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Skoro daggerem nie będziesz dużo chodził/przemieszczał się to nie ma sensu brania z Nim ślubu. Weź z dropkiem, zawsze szybciej rozwalisz te metiny czy też spoty z buffem.

Opublikowano

@UP Uzasadnij może to bo teraz to jest spam.

No ale sobie tak myślę po co z główną postacią jak ja tam w sumie nic nie bd robił a do tego v2 czy dt nie jest daleko. A tak bym musial po całym sohan biegać 2postaciami.

Opublikowano

Pewnie, ze dropek. Bedzie jakis event itp to nie bedziesz lecial buffem na koniec sohan tylko sise teleportujesz do siebie. Znajdziesz bossa np wodza orkow jeb buff obok CieBie.

Pozdrawiam

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

@UP

A co ja tam pisałem? Że ja tam bd na metkach w m2 ciągle? -.- Napisałem, że chodzi mi o SOHAN bo tam chcę dropić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...