Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] boxybot gdzie nim bocić?

Killer87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawia mnie pytanie gdzie golcem FE bocić, do tego czasu boce na 1-5 i wychodzi jakieś 2500 urki/h czyli jakieś 55k/60k urki na dzień.

Czy tym botem można wyciągnąć więcej jeżeli tak to na jakich mapach, dodam jeszcze że mam Peta 9lvl i zbieracz 2 tylko nie wiem jak go włączyć.

Za odp dam LiKe :D

Opublikowano

Ja puszczam od dłuższego czasu na x-2 i nie narzekam, bo nie można od boxybota cudów wymagać w porównaniu do innych botów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Można ale jak wykupisz dodatkowy pakiet na oficjalnej stonce Bota,można też korzystać z tego za darmo co weekend.

Wydaje mi się że najlepiej zbierać jednak na mapach x-5.

Uczeń
Opublikowano

Ja również cały czas boce na x-5. Wydaje mi się, że lepszej mapy nie ma. Szkoda, że alienów nie bije bo tak to na x-8, ale nie ma co narzekać, w końcu bocik darmowy.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Można ale jak wykupisz dodatkowy pakiet na oficjalnej stonce Bota,można też korzystać z tego za darmo co weekend.

Wydaje mi się że najlepiej zbierać jednak na mapach x-5.

Można wykupić GG ,a nie żadne zbieranie co ty gadasz...

76561198053546969.png

Opublikowano

Ja polecam x-6, x-8 boce na tych mapach od dłuższego czasu i jestem zadowolony mniej dedów niż na 1 gali :D I widać rezultat :D

@up też się przyłączam do pytania z petem niestety jest tylko możliwość zwykłego trybu co nic nie robi :( a przydał by się zbieracz może przydało by wypowiedzieć na ten temat na zhyku :D

Opublikowano

Można wykupić GG ,a nie żadne zbieranie co ty gadasz...

Wydawało mi się że jest to w pakiecie ponieważ w ciągu tygodnia jest przekreślone a w weekendy działa jeśli sie pomyliłem to przepraszam

• Automatyczne uruchomienie PET w ciągu bonusboxes zbierania tryb dla zwykłych map

Opublikowano

2up@

A nie ubijają Cie przy kubikach na x-6 ? :)

nie jeszcze nie miałem takie sytuacji :) konfy FS i full osłon w dronach i ci nic nie robi jak podlatujesz do kubika wtedy gdy koś go bije :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...