Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pierwsze faile z tworzeniem serwera...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawiam temat w którym piszemy swoje największe faile przy tworzeniu serwera Metin2 ;D

! UWAGA ! - Jeśli ten temat Cię rozbawił proszę o LIKE

;)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mój fail to, gdy już ucieszony zrobiłem swój pierwszy serwer przy włączeniu go wyświetliło mi Operation time out. W poradniku było coś innego ( nie pamiętam co

:D) I cały czas robiłem od nowa serwer z myślą że coś popsułem :)

Teraz Wy

;)

Pozdrawiam, KashtanPL

:D

Opublikowano

Mój pierwszy fail był taki że gdy edytowałem sklepy

przy resecie wyskończyło connection refused

sygnamz.png

Serdecznie zapraszam na serwer Reinor, czeka was tutaj wiele zabawy.

Opublikowano

moim największym failem było to, że pierwszy raz GMa na plikach raina zakładałem przez tydzień :D Bo nie wiedziałem jakie IP wpisać :D Do teraz mam problem z założeniem GM na tamtych plikach :D

57199140501148694665.png

Opublikowano

Ja tam przeleciałem Całego neta i nic , chciałem stworzyć ale niemogłem bo nigdzie niebyło Clienta itp...

Ja tam przeleciałem Całego neta i nic , chciałem stworzyć ale niemogłem bo nigdzie niebyło Clienta itp...

Opublikowano

moj pierwszy fail byl taki ze jak edytowalem sklepy to potem u nich bylo pusto... i zle dodalem wierzchowce i musialem od nowa serwa stawiac

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Moj fail to taki ze nie umialem zrobic rootow do clienta jak 1 raz robilem server i dal mi te rooty koles z mpc ale w sereverinfo byly tylko trzy kropeczki tam gdzie powinno byc norm busy full i zawsze wlaczalem clienta to nie prubowalem sie logowac bo wiedzialem ze jak kropeczki to nic z tego i gdzies tak po miesiacu dopiero sprubowalem i poszlo :D :D:D do dzis przez to mam ryse na ekranie :< :DDD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

A mój taki, że zniknęły mi wszystkie moby (Scrashowała się tabelka mob_proto), miałem już dość zrobione i skasowałem całe bsd z plikami, zacząłem wszystko od nowa xD.

Opublikowano

Do teraz mam problem z założeniem GM na tamtych plikach :D

Towarzyszu, wystarczy że weźmiesz swoje i skopiujesz linijkę.. ;)

@Topic.

Na początku dałem tylko 256MB ramu i czekałem wgapiony w monitor kilka godzin, aż "się postawi"..

Opublikowano

Największy fail? Dużo ich było. Ostatni który pamiętam to taki:

Zmieniałem cos w cliencie, łuk zmienił mi się w broń 2-ręczną a 2-ręczne bronie w łuki. Fajnie to wygląda. ;D

skpUo.png

Opublikowano

Moj 1fail to robienie plikow na gotowcach mimo iz moglem sam sie uczyc oraz rozwalenie plikow nad ktorymi pracowalem miecha bez kopii :D

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...