Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] latanie

szarik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze i dostałem rangę Moderator i mam tryb creativ i chce latać ale się nie da :/ klikam szybko dwa razy spacje i tylko podskakuje :/ jest na to jakiś sposób ? Za pomoc z góry dziękuję.

PS: dodam że gram na piracie.

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Co ma wspólnego pirat do tego, że nie możesz latać?

Tak w ogóle wpisz komende

/fly

na czacie, powinieneś wtedy latać, albo po prostu masz za mało fps'ów, dlatego nie możesz latać.

Opublikowano

Co ma wspólnego pirat do tego, że nie możesz latać?

Tak w ogóle wpisz komende

/fly

na czacie, powinieneś wtedy latać, albo po prostu masz za mało fps'ów, dlatego nie możesz latać.

Głupszej odpowiedzi nie mogłeś napisać...?

Możliwe że zablokował Ci się shift(mi przynajmniej czasami blokują się klawisze w minecraft) naciśnij E albo ESC i jeszcze raz, i powinno się odblokować, jeżeli to nie to, to może nie masz creative.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Mam creative na 100%. Shift mi się nie blokuje, a tam nie można używać komendy /fly. Żadna odpowiedź mi nie pomogła. Nawet admini na serwerze nie wiedzieli o co chodzi... :/

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Moze masz xraya lub inny wspomagacz? Na xrayu o ile dobrze wiem literka F mozna latac, usun .minecraft i zrob force uptade. Powiedz czy pomoglo

(wczesniej sobie skopiuj plik z serwerami i save gdzies na pulpit, lub caly .minecraft)

Opublikowano

@up

zrobię tak ale nie teraz bo teraz jestem na komórce. :)

148193aygnaa2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...