Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Directx 9 nie chce się zainstalować

kingmt12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie zainstalować directx 9.0c najnowszy, bo chciałem sobie pograć w PES 2010. Więc zainstalowałem a tu dupa, nadal wyskakuje błąd, tak jak by się wogóle nie zainstalował. Potem się wkurzyłem bo tak samo było z GTA SA, wymagało directx 9, ja wpisuję dxdiag patrze a tam moja wersja directx : 9.0c , więc pomyślałem sobie że odinstaluję żeby było directx 8.1 i wtedy zainstaluję drugi raz, lecz nic z tego bo kiedy włączam instalację directx'a to instaluje się w sekundę i nic się nie dzieje a na dodatek mam nadal directx 8.1 i nic nie mogę z tym zrobić. Przeinstalowywałem stery do karty graficznej i próbowałem zainstalować jeszcze raz ale znowu gówno, niby się instaluje bo pisze że się zainstalowało a tak na prawdę się nie zainstalowało. PROSZĘ O POMOC !!!

Opublikowano

Karta jest gówniana ( ATI Xpress 1150) ale posiada obsługę directx 9 ponieważ przed formatem dysku C: wszystko działało.

Opublikowano

ale nie masz producenta tylko standardowe

to twój problem że nie masz jak nie zainstalowałeś , twój laptop

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...