Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dołądowanie PSC

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj kupiłem doładowanie PSC za 100zl, i chciałem kupić 5,5k golda za 84zł, po wpisaniu wszystko poszło dobrze, pisało, że zostanie doładowane 5.5k golda. Dobra czekam juz 10 minut i nic a na PSC zrobiło się 68 zl ... wtf ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Mialem kiedys to samo po wpisaniu kodu bonusowe jednak nastepnego dnia juz wszystko bylo ok. To jakby takie opoznienie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Oj o pieniadzach nie przeczytalem przepraszam moj blad jezeli nie doladuje golda pisz do supportu, jesli dostaniesz to zarobiles na tej transakcji. Nadal nic?

Opublikowano

Oplacilo Ci sie. Ja tez przez psc musze sprobowac.

Info: co do wersji pudelkowej Wota dzisiaj sprawdzilen w Ostrolece w media ekspert i nie ma.

Opublikowano

gdzie wy to znajdziecie jak pracownicy sami wykupuja i potem sprzedaja prywatnie :3 ja bede mial u wujka pracujacego w media :F

shoob.png

Opublikowano

Kurde u mnie też nie ma w Media expert wczoraj byłem :/ Hols jak kupiłeś na stronce jak pisze, że produkt niedostępny ? Jaka to strona ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...