Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak strzelac headshoty?! 2.

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, niektórym ciężko jest cokolwiek pojąć, bo oni mają staty 12:11 i są "PRO", bo kurwa mają skilla i to wszystko od tego zależy.

@TOP:

Powinieneś poprostu pograć gdzieś indziej.

Uważam, że temat powinni zamknąć, bo nikt nie jest w stanie mu pomóc, a robi się tylko niepotrzebny spam.

Nie róbcie z siebie debili pisząc, że nie ma skilla, porostu jak nie macie żadnego pomysłu, to wyjdźcie z tematu.

Nie pierdol, bo cs to nie jest gra w której jakiś random może zabłysnąć.

Koleś powiedział, że grał w inne tego typu gry i był dobry.

No właśnie o to chodzi, że żeby być dobrym graczem w cs 1.6 trzeba sporo pograć. Trzeba się uczyć mechaniki gry i techniki. To nie jest tak, że grałeś w jakiegoś tam coda czy coś i byłeś zajebisty to tutaj zaraz zaczniesz wszystko trafiać.

Co do Przemo244 - jak miałeś to nam napisać ? pisząc, że Twoi koledzy byli w top15 na serwerach już widać, że są to jakieś nonamy z ffa. Dlatego właśnie taka reakcja. Jakbyś miał nam napisać, że są dobrzy ? Na pewno nie 'pro elo hajt' ale może 'top10 na eslu' ;o

Przytoczyć nazwę ich drużyny o ile taką mieli / mają ? Po tym się rozpoznaje graczy na scenie counter strike.

Jeszcze do RionKillIna - mówisz, że my z siebie robimy debili ? zobacz co Ty mu odpowiedziałeś. Poprostu - co już jest błędem - powinieneś pograć gdzie indziej. Jeśli nawet miałby problem z rozrzutem to kurwa co to znaczy 'musisz pograć gdzie indziej' - na innym serwerze ?

Twoją odpowiedź uważam za zbędne nabicie posta. Jeszcze jedno - 'oni myślą, że mają staty 12;x i są pro' - moim wyznacznikiem umiejętności nie są staty ale jeżeli dla Ciebie tak jest to przepraszam. Jeśli chcesz się zmierzyć możemy zagrać 5vs5 esla czy allplaya. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na pw.

CX7Rrj.png

Opublikowano

To raczej nie jest wina w FPS bo w crossfire gram na 40-70 FPSach tylko i czasami az klatkuje, a heady wpadaja normalnie, jeden po drugim a w cs mam ustawione komende na to 100 fps, chodzi wszystko plynnie ale i tak nic:(

@up masz racje, tylko ze ja juz odruchowo celuje na łeb, nie robie tak ze koles wyskoczy a ja akurat bieglem z celownikiem po ziemi to bede go po nogach bil, odrazu odruchowo cel na łeb strzelam po 1 seri (z ak) z m4 po 2-3 i chuj :P

help4you.png

Opublikowano

Piszecie głupoty...

Należycie do tej grupy tępych osób z CS'a.

Tak jak napisałem wyżej, on ma ten problem.

Skoro oddał 4 perfekcyjne strzały w głowę, a nie było HS'a, to chyba coś jest nie tak?

I tak mu się nie stało jeden jedyny raz, skoro napisał o tym osobny temat, to znaczy że ten problem u niego często występuje.

Nie róbcie z siebie cwaniaczków, nie mieliście takich problemów jak on to nie wiecie jak to jest z tym grać.

Ja mam dokładnie to samo, przez to już grać nie mogę, i w dodatku nikt nie wie o co w tym problemie chodzi.

Tylko cioty piszą "Celujesz w łeb i strzelasz, nic trudnego" "Pewnie grać nie umiesz" "Ale z ciebie N00b" "Trenuj i trenuj!"

U mnie ten problem chyba jest największy z całej Polski, naboje latają po suficie jak strzelam seriami, a co dopiero Full Auto...

Gdybyście np. u mnie grali, to napewno byście ledwo jakiegoś bota ubili...

Przecież po wypowiedzi autora można wywnioskować, że autor jest kompletnym laikiem w tej grze to po pierwsze.

Po drugie skoro twierdzisz że twoja teoria jest tutaj ok, to niech może autor zagra na innym kompie.

@TOP No interp prawidłowy więc powinieneś wiedzieć że jak nie masz refleksu to nie trafisz, było już lepiej na 0.1 grać

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

z ak nie strzela się z serii tylko pestkami ;)

Pograj trochę na dm - może ogarniesz tą mechanikę, a najwyżej później szukaj pomocy na boardzie.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Problem jest chyba z kompem, bo doswiadczony kumpel zagral u mnie i stwierdzil ze cos jest nie tak, powpisywal komendy i dalej tak samo, u jego kuzyna to samo co u mnie.

help4you.png

Opublikowano

to jedna rada.. zmien kompa. Chcesz dobrze grac w cs to musisz to zrobic. albo cos wymienic , moze formata kompa zrob.

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

Zrób formata, jak to nie pomoże - Masz problem z rejestrację pocisków, nic ci nie pomoże :/

Jedynie zmiana sprzętu - Ale czego dokładnie? Narazie nikt nie wie.

Najczęściej na poprawe recoila pomagała wymiana: Monitora, Płyty głównej, i Procesora.

Podłącz może jakiś stary ale dobry monitor CRT, może pomóc.

Opublikowano

I użyj jakiegoś dobrego oczyszczacza dysków, najlepiej "WinUtilities"

A co do defragmentacji, to nie używaj tej systemowej, użyj programu "Defraggler"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...