Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

boyka9421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA POTRZEBUJE POMOCY GDYZ NIE MOGE WEISC NA STRONE NEXONA ZEBY POBRAC WARROCK-a. Kiedy chce weisc na strone aby sciagnac gre mam jakis error--->

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="Off"/>

</system.web>

</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>

</system.web>

</configuration>

Nie wiem co on znaczy na kazdej przegladarce mam taki problem od dluzszego czasu .

Mam prosbe czy wie ktos moze z jakiej strony sciagnac warrocka zeby mi dzialal. Zaznaczam ze nexon mi nie dziala.Prosze o szybkie odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj wejść przez

breakbrowser.com

Tutaj masz bezpośredni link do pobrania War Rocka

http://download.nexoneu.com/Warrock/LocalInstaller/WRInstallerEU.exe

Opublikowano

mam sciagniete i teraz jest drugi problem warrock jest odpalay przez nexona i tera jak mowilem nie moge wchodzic na strone co teraz mam zrobic ?

Opublikowano

wejdź w dysk, na którym masz zainstalowanego WR, wejdź w ten plik WR i tam plik WarRock Launcher włacz normalnie . Tam normalnie powinna sie załadować gra i dopiero tam klikasz start game i wpisujesz passy.

i jak? - działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...