Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Proszę o pomoc! Aktywacja konta

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wszystko było ok... zainstalowałem origin, podałem kod produktu do battlefield'a i jest ok. gra mi się pobrała i zaakutalizowała. Lecz gdy chcę grać, to wymaga aktywacje konta na tym komputerze, więc chce, abym podał E-mail i hasło, no więc podaje takie jak z Origin instalowałem i wyskakuje mi komunikat: "nie mozna aktywowac bf3, na tym komputerze za pomoca wybranego konta origin, odszukaj klucz i aktywuj swoja gre za pomoca konta origin" No ale aktywowałem juz ją wcześniej ..

Teraz tak mysle, bo origin instalowalem na dysku D na bf na C. jest cos w tym?

Opublikowano

@up nic nie działa, nadal to samo, ale już wiem w czym problem. Otóż podałem w origin moja datę urodzin (97r) i dlatego nie działa. Wystarczy, że napiszę na Chat Live, to problem rozwiąże się w 10 min. Rzecz w tym, że tam jest 8 godzin do tyłu, to zaraz ... o której powinienem tam do nich napisać? Zapewne pracują od 8:00 czasu amerykańskiego .. To u nich jest teraz ok. 15:30. Lecz na chat nie ma nikogo obecnego...

Opublikowano

Właśnie nie mogę, mogę tylko e-maila wysłać, a na chat czy też zadwonić do nich nie moge.

Zmień język strony na PL, na chacie spokojnie się dogadasz, nawet używając translatora.

Opublikowano

Mam zmieniony, w ogóle nie wyświetla mi się, że moge na to nacisnac. Pisze, ze linie otwarte sa od 10 warno do 21 wieczorem. A nie ma..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...