Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Stracę 109 zł wydane na BF3? Proszę o pomoc

komercik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem BF3 w cenie 109 zł w galerii.. wszystko dobrze poszło przy instalacji, i aktywowaniu i przy tych wszystkich pierdołach. grałem spokojnie przez 2 tygodnie.. gdy teraz próbuję się zalogować na swoje konto to wyświetlają się trzy okienka: "aktywuj grę" "(mój nick) to nie ty?" i "kup grę" gdy chce jeszcze raz aktywować grę tym kluczem co na początku to wyskakuje błąd "Podany kod został już wykorzystany. FAQ". Co robić ? Do kogo napisać ? pomóżcie.. z góry dziękuje

Opublikowano

Powiem tylko tyle miałem podobny problem z 3 dni że mam bf 3 (od bożego narodzenia ostatniego) i jak chce grać wyskakiwało że musze aktywować gre. Aktywuje to pisze że niemogę później właczam NFS World (konto orgin) i pisze że konto bla bla bla. Dałem sobie spokój po 2 godzinach sprawdzam konto działa ale bf 3 nieodpalałem przez dwa dni bo mi się niechciało.Tera sprawdzam (z 3 godziny temu) działa jak należy. Wniosek : poczekaj troche może jutro albo pojutrze bedzie git a jak nie do napisz do EA(suport). Poprostu jakiś bład w serwerach danych.

Pomogłem to daj like :)

@edit

Wyskakiwało ci coś podobnego ?(poniżej) To poczekaj troche

post-394813-0-12269500-1343599842.png

yiWCsl1.png
Opublikowano

Czekaj to niemogło być trzy dni nie to było pieć dni pomyliłem się xD. Pokobinuj np. Aktywuj gre ale nie tak jak na rysunku tylko w orgin spróbuj odpalić. Pamietam że bez orginu i netu mi kampania weszła. Napisz z kąd kupywałeś bo może kupiłeś od oszusta.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jak skontaktować się z supportem? Mam ten sam problem...

robię tak jak jest tutaj:

https://help.ea.com/...-konta-w-origin

Ale po folderze EA i potem nie mam już EA Services tylko EA COre...

Niektóre osoby mają z tym problem w tym ja, czym to w ogóle jest/może być spowdowane?

Będzie ktoś tak miły, i napisze mi po angielsku treść, którą będę musiał wysłać do supportu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...