Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]]... paysafe u ivana

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem zeby nie robic kolejnego tematu.. dalem mu paysafe, poprosilem o kbota nogg i pisze mi ze karta nie jest odblokowana? napisalem emaila zeby odblokowali i ile mam czekac ? ? :(

Dalem mu paysaef o wartosci 50 zl i ile mam czekac az on bedzie mogl z niej skorzystac?

odpisal mi tak..

wait response ant contact me

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nie o to chodzi pisal ze gdy on uzyl musialem ja z niej korzystac , a wtedy chyba balance sprawdzalem... a co

napisac emaila do nich , podac im pin i powiedziec zeby odblokowali karte?

"+"

Opublikowano

czemu jak sprawdzalem jest haslo na ten pin? pisal mi ze w 2 krajach w 1 sekundzie zrobilismy cos z nimi i support nam dal haslo jaka szansa na jego odzyskanie?

"+"

Opublikowano

sprawdizlem balance a tam haslo na karte nalozone mowil ze support bo w 2 krajach korzystalismy z tej karty w obrebie 1 minuty... i pisalem do supportu czekam na odp

"+"

Opublikowano

Rozumiem, że hasło zostało nałożone przez support bo razem siedzieliście na niej ? Pisz do nich, że prosisz o zdjęcie hasła, wymyśl jakąś bajkę, że dawałeś PSC bratu który mieszka w Rosji itd. zagraj na uczuciach ;)

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...