Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnduroMt2 [PL][Hamachi]

devids12345

Metin2  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

2. 2. Sa bugi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedlugo START !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawdo Podobnie Benda Konta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH

Pozdrawiam

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ściągnąłem Clienta Immortal, tak jak mi kazali. Wkleiłem tam launchera. Uruchamiam glowe sury i nic. WTF?! Proszę o pomoc

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Serwer beznadzieja dużo bugów np jak zbyt duży % abs ponieważ jak ma sie 100%+ abs to dla ludzi którzy to mają nic sie nie bierze.

Jednym słowem dno tak samo jak cały Ga.Najpewniej jakiś 14/15 latek.A nie ma jak to udowodnić ponieważ pisze że nie ma mikrofonu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Callyc zs najsladuje moj serwer i sb go upodabnia

Ale idiota z cb..

popatrz kiedy mój serwer wyszedł przyjebie...

Takie debilstwa to możesz sobie a twój serwer to i tak jedna wielka kupa.

Pozdrawiam debila , zapraszam na Skype

///

VirgoalMT2 [PL][Hamachi]

Napisany przez Virqoal, 24 lip 2012

Opublikowano

Uwaga!! Narazie off ponieważ H@ cos robi

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Nieznany nie wyskakuj tutaj z tymi bredniami powiedz po prostu ze zazdrościsz plików i tyle a nie odstawiasz tu tak zwaną Szpokę dla ubogich ...

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Zamykaj ten temat i serwer niedorobiona,małoletnia cioto.Wszyscy GM na tym priwie to takie pizdy że szok.Jeden nawet mi dał pro łuk a udawał przed kolegami że nie wie z kąt go mam.Proszę niech ktoś już zaatakuje ten serwer bo nie mogę już czytać postów tej cioty na tym forum.

Opublikowano

Według mnie byłby serwer dobry gdyby ogarneli team(czytajac posty z góry),ogarneli jakieś nowości i bez żadnych niedociągnieć typu ponad 5k ludu w broni,zrobili albo dodali coś czego inny serwer niema coś orginalnego no i zabezpieczyli serwer to wszystko co chciałam napisać

1351550102-U700511.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...