Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival mapa Two Islands by matx PL

matx321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up:

W czasie wolnym mam zamiar zrobić adventure, mam nawet pomysł, ale może jeszcze jakiegoś survivala walnę ;d

Jeżeli ktoś chce to może zrobić serię na youtube z tą mapą i zapodać link, jeżeli ktoś się skusi to macie +1suba i +1oglądającego bo z chęcią popatrzę jak tam ktoś się bawi na mojej mapie :)

Opublikowano

Chętnie bym nagrał ale nie miałem mutacji i wiesz jak by to było " Kurwa jakie filmy wrzucasz " Daj jakieś podpowiedzi do skrzyń :P

87164478848518422776.png

Opublikowano

@up:

Escape już wcześniej robiłem jeszcze przed tą mapą, jak chcesz to możesz zagrać: http://www.mpcforum....cles-by-matxpl/ A drugi escape mogę zrobić później po mapie adventure ;]

@2x-up:

Nie koniecznie trzeba mieć mutację by nagrywać bez hejtu, jeżeli masz przyjemny głos i można cię słuchać to można spróbować. Podpowiedzi mogę zapodać dwie:

1. Jak się respisz to na wyspie poszukaj jakiś charakterystycznych znaków, wzniesień, upadków.

2. Musisz trochę popływać by zdobyć kilka skrzyń.

Opublikowano

Skorzystałem z Too Many items bo nie lubię kopać tylko jakieś diaxy żelazo . Reszta minerałów do budowania itd sam.

dodaj zadania bo nudno bd.

87164478848518422776.png

Opublikowano

daj jakies podpowiedzi na skrzynki, ja mam 2 ( 1. w krzyzu na pierwszej wyspie, 2. na drzewie)... a te skrzynki z mob spawnerwo i kopalni tez sie licza jako ukryte?

1421620040-20130630132645uid(xx).jpg

Opublikowano

Nie, nie liczą się.

Podpowiadałem już wcześniej, że musisz trochę popływać by kilka znaleźć. Podpowiem jeszcze bardziej, że popływać wokoło wysp, nie dalej.

Opublikowano

@up

Dzięki bardzo fajny pomysł mi podałeś. W następnej mojej mapie survivalowej zrobię jakieś właśnie katakumby.

Opublikowano

@up:

Trochę nie rozumiem twojego pytania.

Tak, zrobiłem to z seeda tak jak napisałem w 1 poście. A dokładnie tylko z seeda wygenerowałem teren. Wszystko jest napisane w 1poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...