Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HaxBall Champions #2 - Mephisto 2vs2

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie używam czegoś takiego jak "torrent" ponieważ nie jestem złodziejem i wole kupić grę czy płytę z muzyką, niż ją ukraść.

Ale zacznijmy od tego, że taki turniej jest nie fair, kończę dyskusję w tym temacie.

pewnie , jak wygrywacie 8-0 to się chwalicie na forum ogólnym, ale jak już przegracie 15-2 to włącza wam się 6 "zmyślony zmysł" czyli tzw: Płacz. Pozdrawiam ekipę "kid guys" UP MASTER PRO

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie używam czegoś takiego jak "torrent" ponieważ nie jestem złodziejem i wole kupić grę czy płytę z muzyką, niż ją ukraść.

Ale zacznijmy od tego, że taki turniej jest nie fair, kończę dyskusję w tym temacie.

Obojętnie jakich programów, przykładowo : GG, Skype, TS3, Ventrilo, PeerBlock.

Nie będzie powtórki meczu, pytałem się w trakcie, czy chcecie zmienić hosta, gdy wygrywaliście, mówiliście, ze jest dobrze, gdy przegrywaliście, że jest źle.

EOT.

Opublikowano

Gdyby nie zasady to by połowa z was dostała dyskwalifikacje za zachowanie...

Co do meczu skarpet i olejachtung to niestety nie ma możliwości powtórzenia meczu.

@Naxch dał Ci ss i jeszcze mówisz że tylko udawał. Skąd ty możesz wiedzieć jaki ping ma twój przeciwnik. Myśl człowieku!

1 Osoba umie zrozumieć co sie dzialo a nie jak rychu na ts3 T_T Tak ty wiesz lepiej co sie dzialo na moim kompie przeciez jakos 1 polowa byla dobra 4:5

w 2 mialem takie lagi ze szok mozna powiedziec ze Achtung gral sam na was 2 ale spoko to sie nie dziwcie ze bylo 15:2 ...

DOBRA KONCZYMY TEMAT BO SIE ROBI NIEPOTRZEBNY SPAM

kolejny nieogar

pewnie , jak wygrywacie 8-0 to się chwalicie na forum ogólnym, ale jak już przegracie 15-2 to włącza wam się 6 "zmyślony zmysł" czyli tzw: Płacz. Pozdrawiam ekipę "kid guys" UP MASTER PRO

Tak po wiedziedz mi czemu w 1 polowie bylo 5:4 dla was a nie 10:0 ??? no wlasnie zal mi takich dzieci co nie rozumieja ze nie kazdy ma to samo co oni na swoim kompie tylko Synek jakos to zrozumial Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...