Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] HACK

tapne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jakiś hack do Wot ? Dużo graczy ma więc chyba są, często jest tak że jak odlicza 30 sek minie 1 s po odliczaniu i już ktoś jest na naszym respie =.=, albo stoje obok niego wale mu w kabine i on ma 100 % =.=

Opublikowano

Nie, nie ma i prędko nie będzie. Jest klikacz, za którego szybko wyłapiesz bana. Czołgi, które u was chwilę po rozpoczęciu gry są na bazie to zwiadowcy- samobójcy. Ta druga sytuacja to albo się nie przebijasz albo lecą trafienia za zero, pod czas których otrzymujemy informację, że się przebiliśmy ale nie zadajemy obrażeń, powinny być usunięte w 7.5 ( te w gąsienice ), ale mi i tak się zdarzają.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Kilka sekund to jednak jakiś kawałek czasu, a przejechać z bazy do bazy dla czołgu, który jak rakieta rozpędza się do 72 km/h to nie kłopot.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

a może dasz jakiegoś linka itp, jak zacząć porobić misje czy jakieś taktyki ?

Opublikowano

a może dasz jakiegoś linka itp, jak zacząć porobić misje czy jakieś taktyki ?

Czy ja dobrze zobaczyłem ty napisałeś misje?! Nie ma czegoś takiego jak misje może byś sprecyzował o co ci chodzi.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ten samouczek czy coś, taka książeczka w lewym górnym rogu xD

utknołem w 5 "zadaniu"

Opublikowano

Z tym to ci nie pomogę gdyż kiedy ja zaczynałem grę (2010) nie było czegoś takiego ale napisz tu co każą ci zrobić a może ci pomoge

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

no ale że w 1 sek przejeżdżają tyle ? ; /

Takie czołgi lekkie ( zwiadowcy) jeżdżą ok. 60 km/h więc do bazy przeciwnikia wystarczy im około 20 sekund ( zależy też od nawierzchni mapy)

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...