Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2 Walker

Madubex

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam skryptu dla bishopa. Chodzi mi o to żeby mnie leczył i chodziła mną. Gram na serverze l2 ownage. Czy l2 walkery działają pod gracie final 2.3??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Photo Instruction inside rar file !!! good configurated !!! + proof of working jpg

Podaje linki do najprostrzej wersji l2walkera na Dragon Network (wszystko już jest ustawione i mam

nadzieje będzie jasne) w katalogu po rozpakowaniu znajduję się wszystko w tym instrukcja z

obrazkami , linki do map jeżeli ktoś chce i link do opisu konfiguracji walkera - powiem

szczerze że przetłumaczyłem to z włoskiej strony ponieważ nie mogłem znaleść żadnego z polskiej

działającego ani wersji angielskiej

hotfile.com/dl/17692930/b9848ba/OGG_10.9.0_HELLBOUND.rar.html

www.4shared.com/file/153007288/e2c74e47/OGG_1090_HELLBOUND.html

hotfile.com/dl/17693061/695cc0c/OGG_10.9.0_HELLBOUND.rar.html

jeżeli ktoś będzie chciał mojej pomocy w ustawieniu ale mam nadzieje ze wszystko bedzie jasne to

ja wylaczam swojego eseta na czas botowania , poniewaz jest to hack i mam ustawione wykrywanie potencjalnych zagrozen ... przez to czesto usuwa plik serwera proxy i bot sie rozlacza w czasie np expienia ... kazdy kto uzywal wczesniej bota wie o co chodzi

pisać [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...