Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Pomocy NINJA !

Voyti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z Daggerem 27lv. Zasadzka na M2 eq+6 bez żadnych bonusów i Krótki Nóż +9 na 25lv bez kd. Przeciętnie uderzam z kryciem ok. 1900 i to w plecy. Kiedyś grałem też ninja 27lv eq to samo i uderzałem z kryciem 2600 nie musząc celować w plecy wszędzie wchodziło. A bez krycia 2200-2400. Dlaczego teraz nie mam takiego DMG ??

Teraz już nie mam tej lepszej Ninji i nie mam jak sprawdzić co jest nie tak dlatego proszę o pomoc.

Dodam jeszcze że 1 postać to mężczyzna a 2 to kobieta jeśli w czymś mogłoby to pomóc.

Oczywiście za rozwiązanie mojego problemu chętnie nagrodzę w postaci +/- lub 5.

Opublikowano

Próbowałem odwzorować na prywatnym serwerze to konto ale tez wychodzi małe DMG. DMG Hacka nigdy nie używalem.

Opublikowano

Jakis bon w ktoryms itemie ? Cos za misje takiego moze dostales

Opublikowano

Próbowałem na różne sposoby rozdawać staty na prywatnym i nic. Pisałem już że nie było bonusów.

Na S6 one były.

Opublikowano

na privie a na PL potworki moga miec zmienione absy lub mozesz miec mniejszy lub wiekszy atak.

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Piszesz że byłeś kobietą , a teraz mężczyzną. Słyszałem że kobieta ma większy zasięg z chmurki i większe dmg z zasadzki ale to chyba mit. Może inaczej status rozdałeś lub masz kolczyki jadeitowe które dodaja zręczności?:)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Taka duża różnica DMG o rozłożenie statów ?? Kolczyki hmm.... też nie powiększą DMG z 1.9k do 2.6k nawet +9

Na dodatek to nie było tak że zakładam krótki nóż+9 i mam 2.6k. Coś od 20lv do 23lv nosiłem nożycowe chyba +6 czy tam +7 i było 2.2k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...