Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mineshafter proxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem, otóż to zrobilem sobie panel gracza pod serwer minecraft na podstawie plików auth server v2. Ok Panel działa nie wywala żadnych błędów wszystko można wgrać skiny itd itp.

Chciałem przetestować ten panel, ściągnąłem minecraft server proxy i zmieniłem w auth adres na mój panel to samo zrobiłem w cliencie. Odpalam serwer piszę że mineshafter proxy successful. Ale jak loguje się na dane z minecraft.net na cliencie to wywala Can't connect minecraft.net. Proszę o pomoc !

Opublikowano

A zaloguj się może na googlach i na stronie mineshaftera , ale nie jestem pewny czy to pomoże . Spróbuj

Opublikowano

Hasners, ja mam swój panel gracza. swoją autoryzacje skinów. Wgraną na swój hosting. Client nie korzysta z mineshaftersquared.com. Mysql jest wszystko dobrze na stronie podłączone sprawdzał bo phpmyadmin np, żadnych błędów w panelu nie mam. Ale client i tak nie działa "Can't connect to minecraft.net"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...