Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Przedmioty

troim33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze was o pomoc. Z lochow wypadly mi dwa helmy dla maga.

Jeden daje mi 21 do wszystkich cech, a drugi 120 do szczescia.

Mam 24 lvl u 411 int i 32% na crit z kapeluszem pierwszym, a z drugim mam 390 int i 40% na crit.

Powiedzcie co lepsze.

Opublikowano

Szczęście na tak małym poziomie (z resztą, tak samo jak na każdym innym) jest oczywiście potrzebne, ale nie tak bardzo, by brać przedmioty tylko do szczęścia. Pospolitą, aczkolwiek bardzo skuteczną radą jest to, by nie brać przedmiotów do szczęścia i to właśnie polecam Ci zrobić w przypadku pierwszym. Bierz do wszystkich cech.

Opublikowano

A ja polecam kapelusz do szczęścia jako mag szczęście jest potrzebne a w lochach taki przedmiot sie przydaje, po jakimś czasie wymień go na artefakt do 3 cech

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

Masz już klucz do toalety? Jak tak to wrzuć tam tego co dodaje all cechy. Szczęście przyda ci się na krytyki :)

Czyli załóż ten co dodaje szczęście ;)

Opublikowano

Dla mnie jest lepszy hełm z 21+ do wszystkich cech. Szczęście na low lvl nie jest ci potrzebne, natomiast resztę atrybutów warto wzmocnić.

h6IduA1.png

Opublikowano

Masz już klucz do toalety? Jak tak to wrzuć tam tego co dodaje all cechy. Szczęście przyda ci się na krytyki :)

Czyli załóż ten co dodaje szczęście ;)

Klucz do toalety? Człowieku przeczytaj ten temat : )

+21 do wszystkich cech, myslisz, że 100 lvl taki hełm posiada?

TOPIC:

Bierz +21 do all ; )

skpUo.png

Opublikowano

Według mnie lepszym hełmem jest ten z wszystkimi cechami, ponieważ szczeście nie jest potrzebne aż tak bardzo wystarczy by utrzymywać je na 20%

Opublikowano

Witajcie, też chciałbym waszej pomocy mianowicie jestem magiem 13 lvl i nei wiem co wybrać: Wielorybi kostur cwaniactwa 35-91(~63) i +20 do inteligencji, czy Korzeń zła maratończyka 24-76(~50) i +20 do wytrzymałości? Pomóżcie

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...