Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] o deweloperach

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupuje dzis u ivana kbota gg pytanie

moge mu dac 5 kodow o wartosci zeby dal mi licencje zsumowal czyli ..., 1 o 50, 2, 20, reszte 3 na okolo 20zl? czy w 1 kodzie ma byc taka suma? bo mi to bardzo wazne dam like

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

okolo 90 zl zle przeczytales...

"+"

Opublikowano

Kilka ostatnich pytan za ktore juz na pewno dam like chociaz za 1 sensowna odp..

a) gdzie zobaczyc czy sa w danym momencie aktualizacje

B) jesli sa czesto aktualizacje oplaca sie bardziej ibota czy kbota wzgledem szybkosci aktualnosci co polecacie?

"+"

Opublikowano

Ibot jest szybciej ale wybrałbym kbota bo ma lickę praktycznie na zawsze, a jak jest aktualizacja to w programie pisze

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up like

ostatnie pytanie....

a) oplaca sie na x-2 bic strenuery,lordakei z 15lf3, bez sepromu, z boxami?? i designem na pd lub powazke czy gdzies indziej?

"+"

Opublikowano

czemu nie? ... podaj powod..

"+"

Opublikowano

Ibot jest szybciej ale wybrałbym kbota bo ma lickę praktycznie na zawsze, a jak jest aktualizacja to w programie pisze

ajj myslalem ze dobrze powiedziales... sprawdzilem , loguje sie i mi stoi na checking licensce...

"+"

Opublikowano

czyli coś u ciebie źle... Zawsze jak jest aktualizacja to przy sprawdzaniu licki jest napis: Serwer licencji jest aktualizowany

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ciekawe jak jak u mnie nic nie pisze sprawdz u ciebie..

@edit wiem dlaczego bo mi wyskakuje komunikat zeby zalozyc konto jabber i podac w kbot cc login i pass... a potem 2 ze nie mozna polaczyc sie z serwerem?.

x2 .. zarejestrowalem sie, zalogowale, dalem refresg i dostalem jakis cn o co w tym chodzi?

"+"

Opublikowano

Chwilowo KBot nie działa... więc nic nie zrobisz. Założyłeś konto na jabber i wpisałeś tego użytkownika i hasło do KBot CC ? Czy przed zakupem podałeś Ivanowi Customer account widoczny po otwaciu KBot CC ?

Opublikowano

@up zalogowalem sie podalem ten cc ktory widnieje... a pozatym jak da na inne te te konto to wysstrarczy ze przeniesie licencje i tyle ;p tanio tylko 1.33 euro

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...