Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PBDObot

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Change server login wpisujesz pasy z forum potem naciskasz zielonego plusa i wpisujesz pasy z darkorbit i serve podajesz

bk3ah.gif
Opublikowano

zielonego plusa nie moge wcisnąć a pasy mam takie same jak w darkrobit (oba konta na forum mają takie same jak oba w darkrobit)

w lewym dolnym rogu to co mówiłem pisze i nie moge wcisnąc zielonego plusa http://imageshack.us.../problem2q.png/

ja też nie mogę wcisnąć zielonego plusa, więc klikam nawigation i add account. jesnak, pbdobot teraz nie działa, bo coś zmienili w klijencie gry, a ma takie zabezpieczenie przed wykryciem. trzeba czekać na aktualizacje.

0xnng.png
Opublikowano

dzięki a mam jeszcze prośbe

mógłby ktoś napisac potem kiedy sie skończy aktualizacja oraz napisać dokładnie, krok po kroku co robić, ściągać itp pokolei w PBDObocie żebym nie miał żadnych problemów

z góry dziekuje

Opublikowano

z tego co widze na stronce jest już po aktualizacji a bot nadal mi nie działa dlatego prosze żeby ktoś napisał mi dokładną instrukcje, krok po kroku co robić, ściągać, włączać (postarajcie sie w jak najprostrzy i dokładny sposóB)

z góry dziekuje

Opublikowano

teraz już moge wpisać nazwe użytkownika i hasło z forum

nadal ten zielony plus mi nie działa ale wchodze w Navigation>Add account i wtedy mam konto ale próbuje wszystkiego i nie moge dalej uruchomic tego bota

ogólnie wszytsko zatrzymuje sie na tym:http://imageshack.us/photo/my-images/689/problem3u.png/

dlatego prosze o dokładną instrukcje co i jak wy robiliście

Opublikowano

a nikt nie korzysta z tego bota że nikt nie może napisać co i jak pokolei zrobić?! jestem bardzo słaby z angielskiego więc raczej z nikim nie będę sie rozumieć tam, tłumacza google nie użyje przecież, jest tam polski dział forum ale tam nie wiem czemu nie moge tworzyć tematów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...