Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wyłącza się zaraz po oknie logowania i po update

gibas1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pierwszy raz mam taki problem i liczę że mi ktoś pomoże w jego rozwiązaniu a mianowicie zainstalowałem minecrafta po jego załączeniu wpisaniu nick'u i zaznaczenia force update minecraft się aktualizuje ale zaraz po aktualizacji nie wyświetla się logo mojang tylko po prostu się wyłącza to samo dzieje się później gdy załączam minecrafta wpisuje nick i bez force update odpalam go wyłącza się w momecie. Próbowałem wszystkiego przeinstalowywałem sterowniki, javy, minecrafta usuwałem minecrafta z appdata i nic to nie dalo . Bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować odpalać MC z innego lunchera. Łap np. ten :

http://www.mediafire...fb5360hhw5os6hi

Skan :

https://www.virustot...aeab9/analysis/

//1h na skan

Opublikowano

Próbówałeś zainstalować starsze sterowniki ;x Może twój sprzęt nie da rady mc.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

wyraź się jaśniej co znaczy dla cb "do usunięcia"

a co do mojego kompa minecraft juz tu chodzil i bez zadnych problemów a karta graficzna radeon ma cos 252 bita i 256 mb takze wiesz

ten skan nie dziala cos odpalam łduje sie i wyskakuje strona internetowa jest niedostepna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...