Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Aion] AionAutoCraft - automatyczne craftowanie :)

Sp33dI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadziłem poprawkę którą zasugerował Airox.

Działa bocik czy jest po jakiejś aktualizacji przestało tak jak dla "shaerrawedd" ? Nie mam już Aion'a więc nie mam jak sprawdzić.

Za lajka nigdy się nie obraże

:)

Motywuje mnie to do dalszej pracy ^.^

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki, jesteś wielki! :) Teraz to tylko zgadywać ile itemów potrzeba ;P

Opublikowano

Na stronce był kalkulator ale... Właśnie. Nie ma już strony więc można jedynie strzelać. Prawdopodobnie autor przestał się tym interesować bo w sumie od dawna nie widziałem tam aktualizacji (gdy jeszcze była strona).

Opublikowano

Coś mi niestety nie hula. Niby wszystko działa, skonfigurowałem wszystko super, ale gdy klika na npc i weźmie już work order to klika znowu trochę niżej niż npc przez co przechodzi pod npc, następnie cofa do stołu, craftuje, ale przez to, że podszedł wcześniej do npc to nie klika już na npc tylko na ziemie i leci i leci aż wychodzi z pokoju z Alchemią... :D Miał ktoś taki problem?

Opublikowano

Prawdopodobnie źle skalibrowałeś.

Poza tym zamiast klikać na NPCa spróbuj by wpisywał jego nazwę komendą. Oczywiście o ile grasz na angielskiej wersji bo w PL chyba będzie miała problem z komedną /select [NazwaNPC].

Opublikowano

Właśnie spróbuje z tym wpisywaniem jak wbije na kompa ;) Zapomniałem o tej opcji.

EDIT: Skalibrowałem dobrze, ale nadal jest to samo. Na szczęści znam na to sposób. Bot klika 2 razy w przycisk akceptuj, więc wystarczy ustawić kamerę tak aby klikał na NPC, dzięki czemu się nie ruszy. Później i tak podskakuje więc okienko NPC znika.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja przestałem grać w Aion'a od kiedy przejął go gameforge. Gra straciła kompletnie sens :) A makro ni mam niestety pojęcia jak edytować.

Za moch czasów wszystko śmigało jak szalone (około 80 pkt tych umiejętności w jedną noc :) )

@Edit
Znalazlem obrazki :P Korzystajcie póki jest :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz co się dzieje. Może wspólnymi siłami coś poradzimy..

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...