Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

łączenie serwerów, wytłumaczcie mi to :D

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @marihuana661 powiedział, znając GF, będzie masa problemów, zniknie eq itp xD to tylko początek problemów będzie.

Te obydwa konta będziesz mógł przenieść.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystko im wyjdzie bo jak widzę ile ludzi gra to się płakać chcę. Kiedyś grałem na s12 to na ch2 od sklepów aż lagi były. A tera to widzę z 15 sklepów w mieście na ch2 w Jinno a w tym królestwie zawsze było najwięcej ludzi

Opublikowano

Ja to źle przewiduje jak ktoś ma np. gildie o nazwie 'Play2Rulez' I inna osoba też taką ma ? to co będzie Play2Rulez1,Play2Rulez2 ? :O...

Opublikowano

Ja to źle przewiduje jak ktoś ma np. gildie o nazwie 'Play2Rulez' I inna osoba też taką ma ? to co będzie Play2Rulez1,Play2Rulez2 ? :O...

ta..

oni kurwa nie mysla chca jak najlepiej dla nas niby a chyba jak najlepiej dla swojego portfela ;x

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Też trochę w tym prawdy, problemy będą, napewno, ale jak widzę że na Eteor na ch2 w sobotę w godzinach gdzie gra najwięcej ludzi stoi max 7 sklepów a graczy około 30 ? no proszę was to nic do roboty nie ma, teraz to jedynie dropic, expic, i po polaczeniu daje 100% ze bedzie drozej :D dzieki czemu zarobimy ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...