Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Uwaga] Kopia Serwera

Cosa™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić serwer na którym nie powinniście grać ... Otóż jest to kopia mojego serwera na którym znajduje się moja mapka skyblock nad którą dość sporo pracowałem zresztą nie tylko ja . A ta mapka została bez zgody przywłaszczona na inny serwer . Tzw. KRADZIEZ . Nie wiem czy są za to jakieś kary albo coś ale mniejsza z tym .

Ta kopia to serwer : Izka16 , KineQ , nazwa serwera to Friend SKYBLOCK . Marny 10 slotowiec który przy 4 osobach ma ostre lagi ; )

SS :

Regulamin Camorry :

regcamorra.png

Regulamin KOPI :

regsf.png

Podobne ? -.O

Spawn Camorra :

20020101004544.png

Spawn KOPI :

20020101004155.png

Dziwne ? A to ss skąd mają mapke :

haha2c.png

To na tyle dziękuje za uwage . :)

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Nom, argumenty są niech się admin wypowie ;/

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Już zmieniaja mapke ... Chwila po zgłoszeniu i .. :

10225944.png

A co z reg ? :

20410086.png

Naprawde nikt się nie skapnie .

Opublikowano

Mapa jest stąd : http://www.minecraft...rv-skyblock/ Z Camorry był tylko troche regulamin przepisany. Miasto ma może drogę tą samą, a właściwie to nie. Po 2... 2 screen i 4 nie był z Minecraft FRIEND. Więc kogo ty chcesz oszukiwać -,-? Po 3. Regulamin tak nie wygląda, a po 4. Wiesz może twój serwer był by i dobry gdyby nie to, że gdy Cię nie ma na serwerze nikt by nie jechał po każdym, nie zabijał i okradał chamsko skrzynki, bo głupiego CLAIMA nie można zrobić, bo nie ma powera. Tylko jak go tu nazbierać skoro ciągle ktoś deda? Nie powiem, że jest zły, ale nie powiem też, że jest Dobry. To tyle z mojej strony.

@edit

Więcej się tu nie wypowiem. Chcecie grajcie, nie chcecie nie grajcie :) Nie mam zamiaru się kłócić z Cosa i zaraz dostać warna. Dziękuję i Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Boże. .. Wyspy to wyspy chodzi mi o spawn . Ponad 2000 oób które grało na serwerze moze potwierdzić ze spawn budowaliśmy my na Camorra .

2 / 4 ss nie z Friend ? To co tam Izka robi ?

Prosze was .. :) Widać ze hejcisz bo oberwałeś na camorra :) Troche to przykre jak ktoś kradnie coś na czym się sporo czasu spędziło .

Jeszcze jedna rzecz ,. Sami pisali że mają mapke z bukkita wiec niech ktoś mi da link do niej ; ) A to co mi podałes to sky na singla .

Opublikowano

Ja nie moge, co za ludzie, Nie umieją zrobić swojego ORYGINALNEGO serwera, tylko kopiują innych?! Ja kiedy miałem swój serwer to sam ze swoją ekipą budowaliśmy spawn itd. -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...