Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Uninstall ;/

Flemego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Wczoraj pobrałem WOT niestety po pobraniu i instalacji brakowało tego pliku d3dx9_43.dll pobrałem go a później podobny błąd tylko że zamiast 9 była 10 również pobrałem , następnie pojawił się jakiś dziwny błąd. Czytam na forach że reinstal może pomóc. Więc wziełem unnistal żeby później zainstalować. Niestety po odinstalowaniu zniknął cały folder i nie zostało śladu po wot. I teraz pytanie : Czy muszę od nowa pobierać ? oraz czy można gdzieś to na komputerze znaleźć?

Mam windows xp

Opublikowano

Witam.. Wczoraj pobrałem WOT niestety po pobraniu i instalacji brakowało tego pliku d3dx9_43.dll pobrałem go a później podobny błąd tylko że zamiast 9 była 10 również pobrałem , następnie pojawił się jakiś dziwny błąd. Czytam na forach że reinstal może pomóc. Więc wziełem unnistal żeby później zainstalować. Niestety po odinstalowaniu zniknął cały folder i nie zostało śladu po wot. I teraz pytanie : Czy muszę od nowa pobierać ? oraz czy można gdzieś to na komputerze znaleźć?

Mam windows xp

Drogi panie , wystarczyło napisać tutaj a ja bym ci sensownie odpowiedział w czym leży błąd. Żadnego reinstalu ... Nie czytajcie na jakis gownach tylko tutaj wystarczy

Błąd leży w niezainstalowanym directX. Wystarczyło poprostu zainstalować directX, zaaktualizować go , lub reinstalować jego bibloteki. Drugą opcja byló to , iz zainstalowales sterowniki systeme i sam system w innym miejscu ni? gra , i nie widziala sterownika.

----------

Uninnstall drogi kolego to permanetne usuniécie plików gry z komputera. Wiéc co ty chce przywracac ? Najpierw zainstaluj DirectX a pozniej na nowa gre sciagnij.

Opublikowano

Błąd leży w niezainstalowanym directX. Wystarczyło poprostu zainstalować directX, zaaktualizować go , lub reinstalować jego bibloteki.

Zgodzę się z przedmówcą. Jak sama nazwa pliku wskazuję "d3dx9" Inaczej Directx 9 dd3. Zapewne brakuje jakichś plików i dlatego wyskakuję błąd.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...