Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bloki w mc

kamilos4561

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nie mały problem w mc. Mianowicie po roku przerywy postanowiłem wrócić do minecrafta, przez jakis czas bylo wszystko ok potem zacząłem kopać bloki pod ziemią a tu nagle wszystkie bloki zmieniaja kolory na ciemny jak stoje blisko bloku to ma takie paski przeźroczyste ze widze lawe kolo skaly macierzystej. Próbowałem reinstalować mc nic nie pomoglo gdzies wyczytalem ze w opcjach karty graficznej w moim przypadku "ATI" trzeba pozmieniać ustawienia zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja wszystko nadal problem instnieje. Zwracam sie do was z wielka prośbą forumowicze o pomoc może ktoś juz miał podobny przypadek albo poprostu wie jak to rozwiacać. Dodatkowo daje ss. z góry wielkie dzieki za pomoc.

A tak zapomnialem wspomnieć że gram na YogBoxie ale w zwyklym mc tez jest ten problem.

post-401396-0-94348200-1343731724_thumb.jpg

Opublikowano

Może Textur Pack,który masz nie jest na tą wersję Minecrafta,albo w ogóle ma jakieś błędy.Zobacz sobie czy będziesz miał tak samo na Textur Pack-Default.

Opublikowano

Być może po reinstalu Javy będzie dobrze. Jakiej używasz Javy, 32 bit czy 64 bit ? Spróbuj zrobić reinstal Javy, lub po prostu ja zaktualizuj do najnowszej wersji.

Opublikowano

@up. Pisał wcześniej, że robił reinstal MC. Czytaj opis, a nie nabijasz sobie posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...