Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeBuild & Survival [Dwa Typy Rozgrywki] [30 Slotów] [0 LAG!]

marcinlotnik99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zaszczyt przedstawić wam najnowszy Serwer MineCraft!!

Dwa Typy Rozgrywki!

Czyli Wchodzisz na serwer i np. chciałbyś dołączyć do rozgrywki FreeBuild! Nic prostszego gdy jesteś na Spawn poszukaj na tablicach informacyjnych jak dostać sie na FreeBuild lub Survival.

Mamy troche pluginów ale z czasem będą się zwiększać!

Więc bez obaw

:)

Więcej info można dowiedzieć sie na serwerze ale wymienie te najważniejsze informację.

Slotów jest 30

chcieliśmy zrobic 60 ale uzgodniliśmy , że gdy serwer sie rozkreci wtedy damy 60 slotów

W administracji zarządza 3 Adminów .

Nicki:

-StoPro [HeadAdmin]

-Wienek [Admin]

-Sevos [Admin]

Poszukujemy:

-Budowniczego

-Moderatora

IP:

91.121.156.220:25007

Opublikowano

Oficjalny Start Serwera jutro w godzinach 11-12 ! Mogę tylko powiedzieć, że serwer może was zaskoczyć. To dopiero będzie początek naszego działania. Za tydzień Serwer prawdopodobnie osiągnie 100 Slotów zależy jak się teraz rozkręci! Pieniądze na sloty mamy!

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny ale jedyne to co mnie zniechęciło to ceny vip są powalające 23 zl na miesiąc 31 zl na stale ;> Vip to i tak nie wszystko ale jedynie to taki - :P Serwer 7/10 mapki FB nie oglądałem oceniam serwer Survivalu ^^

Powodzenia w prowadzeniu serwera !

image.png

Opublikowano

Hmmmm Ocena Serwera

Nie Słusznie został zabnowany Auffil {Admin}

Był on jedynym Wsparciem dla serwera Był na serwerze Prawie caly czas i zajmował sie graczami

Hmm H@ StoPro Wchodzi na serwer raz dziennie i to na 10 -20 min

0 zainteresowania graczami z jego strony .

Wiec Albo Poprawi sie H@ i Auffil Zostanie ponownie przyjety Albo Nie Radze wchodzic na serwer ;(

Opublikowano

Człowieku własnie rozmawiam z H@ i znam go on chodzi do pracy.. w weekendy wbija na caly dzien .. wiec prosze cie wez... a po pracy kontroluje serwer i ulepsza pluginy caly czas wiec na serwerze niemoze byc..

Opublikowano

Aha wiec zdaje sobie sprawe że serwer bez Auffila bd nieogarniety

Ja wiem ze Bartek robi to co w swojej mocy

Ale Nie rozumiem zbanowania Auffila

Wiem że napisał odchodze Ale to byl tylko pretekst na to żeby Bartek go wrescie zauważył

Aufill zbudował all mapkie Robil reklamy opiekował sie graczami wiec zbanowanie go bylo nie Fair

Jeden Gracz powiedział ze idzie na inny serwer grać wiec napisal kto odchodzi

Wiec dali mu bana za to ze motywuje graczy do odejscia heh ;/

Opublikowano

Nie no świetny serwer. Zwłaszcza że jest WL a nie widzę by było napisane że są jakieś prace teraz :) A sądząc po komentarzach bany lecą bezsensownie. Lipa...

Opublikowano

WL nie było przez najbliższe trzy dni! cały czas gra się toczy! ale mało graczy jest a ten auffil.. włamuje sie do ftp serwera.. wiec dlatego bana dostał . A więc zapraszam na serwer bugi gry zgłaszajcie adminiowi lub składajcie podania adminów na stronce link do forum dostępny na naszym serwerze. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...