Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Skill hack na każdą wersję Last Chaos

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mówię o co chodzi, po prostu chcę z Wami przetestować pewne rzeczy. 5 pierwszych osób, które napisze jaki skill zrobić, żeby nie miał animacji, dostanie odemnie w prezencie plik dzięki któremu to działa. Aby to działało każdy musi wysłać plik z folderu Data o nazwie: skills_xxx.bin (xxx to może być ger, usa, pld i takie tam, bo to od języka zależy). W zależności od języka proszę pisać nazwę skilla. Skille poniżej 31lvla prawdopodobnie nie działają.

Po złożonej prośbie w tym temacie podam 2 linki do plików, prosiłbym (bo kazać to sobie mogę...) o przetestowanie obu i złożenie feedback'a dla mnie o działaniu obu plików. Będzie do dla mnie bardzo pomocne i pomoże w rozwinięciu tego co planuję. Jeśli ktoś chce tylko mieć skillhacka to niech umrze we wstydzie.

Opublikowano

Powiedz jeszcze jaki skill zrobić, żeby nie miał animacji ^_^

Oki, przetestowane. Trzeba robić oddzielnie dla każdego LC, pliki muszą być z takiego samego Epizodu ale i tak dla bezpieczeństwa trzeba robić każdy oddzielnie.

Opublikowano

Powiedz jeszcze jaki skill zrobić, żeby nie miał animacji ^_^

Oki, przetestowane. Trzeba robić oddzielnie dla każdego LC, pliki muszą być z takiego samego Epizodu ale i tak dla bezpieczeństwa trzeba robić każdy oddzielnie.

Deadline szelmy.

Opublikowano

Nie możliwe, to czy jest to PvP czy nie nie ma nic do rzeczy, zmodyfikowanie skilla to zmodyfikowanie skilla, a nie PvP i PvE o.O

możliwe, bo w tomb robiłem pk i cały czas z Deadline biłem i nic nie zabierałem, a biłem bez żadnego skilla to hp zabierało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...