Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Skillhack na każdą wersję Last Chaos na zamówienie

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po przeprowadzeniu testów zupełnie innej metody skillhacka niż kombinowanie z pamięcią (skillhack, który zazwyczaj jest umieszczony w zwykłym hacku, wymagającym offsets'ów) stwierdziłem, że można zacząć robić to na zamówienia.

Na czym polega metoda:

Otóż polega na usunięciu animacji ze skilla, czyli jednoczesnym jego przyśpieszeniu.

Zalety:

- nie jest wykrywalny przez żadne zabezpieczenia typu hack-shield

- z perspektywy gracza patrzącego na naszą postać używającą skilli bez animacji wygląda to po prostu jak użycie buffu Błysk/Haste

Wady:

- jedna mała wada nie wynikająca z metody: Niektóre skille w Last Chaos są "zbugowane" i nie da się ich powtórzyć od razu, tylko trzeba poczekać sekundę lub kilka (przykładowy skill: magiczna blokada), w takich sytuacjach przydaje się to tylko, jeśli chce się szybciej odbiec od np. potwora lub przyda się gdy nie postać nie ma 100% skill-cooldown'a/casting'u

- nie działa na globalnych serwerach od gamigo

Warunki składania zamówienia:

- posiadanie jednego z niżej wymienionych:

Gadu-Gadu

- napisanie mi wiadomości na tym forum z komunikatorem/e-mail'em, wyrażeniem chęci na złożenie zamówienia oraz normalnym tematem wiadomości, bo nie wiem czemu, ale prawie każdy wpisuje bezsensowny ciąg znaków typu "bbbbbbbbbbb" lub "sadklgsjlks"

- wersja Last Chaos inna niż GenericName01

To chyba na tyle, po więcej informacji proszę pisać w prywatnych wiadomościach.

7.08.2012 <-- zedytowano

Edytowane przez linoskoczek
Opublikowano

Widzą tak, jakbyś normalnie używał skilla i miałbyś lekkiego laga. Jeśli skill ma dłuższą animację to wygląda to trochę hmm, dziwnie :P Na generic skillhackiem lecisz? Ciężka ręka to chyba nie jest najlepszy skill tytana.

Opublikowano

Ta na last chaos generic name01 . A tak wgl to bije ciągle z skilla na 100 lvl co moby ściąga i z tego skilla obszarowego tego z piorunami :D

Tylko nie wiem jak zrobić , żeby ciągle używał skilla na 100lvl bo w nim trzeba mieć zaznaczonego moba co żyje a jak on padnie to już nie używa ;///

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Znam duzo przypadkow i duzo ludzi, ale linoskoczek nalezy do nielicznej grupy uczciwych ludzi.

Jestem w szoku w jaki sposob ten uzytkownik rozmawia z innymi. Mimo, ze nie udalo sie zrobic

tego na LCPL, bo wywala blad, to smialo stwierdzam, ze nie jest to jakis dzieciak, ktory lapie

frajerow na niedzialajacy cheat, lub rozsyla Kelogery. To co przekazalem jemu za wykonanie

dla mnie pracy, zostalo mi wszystko zwrocone. Linoskoczek jak najbardziej jest kompetenty,

rzetelny i godny zaufania. Jak najbardziej polecam. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...