Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod Na Porsche Boxster

napek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We are not able to process your request at this time.

chyba przeciążenie serwera :/ nie da sie regnąć :unsure:

Opublikowano

We are not able to process your request at this time.

chyba przeciążenie serwera :/ nie da sie regnąć :unsure:

Tak wiem dlatego ja poszukalem sobie loginu i hasla ktore dziala w google i poszlo kod dostalem :)

z tej strony bralem loginy

http://www.bugmenot.com/view/gamespot.com

xfz40l.jpg

Opublikowano

niestety mi żadne nie działają passy, mozesz ten kod podać jakoś? tak zadziała czy to jednorazowe?

Opublikowano

niestety mi żadne nie działają passy, mozesz ten kod podać jakoś? tak zadziała czy to jednorazowe?

To sa jednorazowe sam probowalem kilka wykorzystac :P ale niestety sie nie da, A co do pasow tam na tej stronie co sa zielone loginy to dziala :) trzeba patrzyc czy ktos nie dodal nowego loginu albo probowac dalej zalozyc konto :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Nie da sie bo cały czas są przeciążone serwery, a żaden login juz nie działa... a szkoda...

Opublikowano

mi nie udało się zalogować na żadne... próbowałem założyć już z 30 razy konto i dalej przeciążone, pewnie zanim uda się założyć to skończą się fury :/

Opublikowano

Wszystkie konta wykorzystane. Nie da się zarejestrować nie widze sensu aby nadal było to otwarte

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Pomoże ktoś?? Rano to już tych kodów pewnie nie będzie bo grube amerykańskie bachory wszystko wezmą.

Opublikowano

Boshe :D hacka macie na treasure przeciez...to chwila i macie 50 lvl + kasa i po co wam jakis lipny boxster ? :D

Pewnie dlatego bo niektórzy nie tolerują haków...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...