Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PlayStation + Plus

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje zakup PS + i zastanawiam się czy gry które tam ściągne są po polsku ? ( bardziej chodzi mi o te darmowe gry z promocji) Infamous 2 , LPB 2, motorsport : apokalipsa ( i te inne darmowe) ? za odpowiedz Like i 5 do profilu z góy dzieki

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Dzieki, Temat można zamknąć, dostaliście po like i 5

RMCF

Opublikowano

Jeśli jest polska wersja językowa to pewnie w menu będziesz mógł wybrać. jesli nie ma to po angielsku. btw w angielskim nie ma nic trudnego ;/

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Jeśli gra w informacjach kiedy chcesz ją kupić ma wypisany język Polski to gra będzie po Polsku. Z każdą grą tak jest ;d

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

ogólnie to weź się w ogóle nie zastanawiał i wykupuj abonament, w tej chwili jest 10 "darmowych" gier, każda na swój sposób potrafi wciągnąć, do tego od dziś wchodzą przeceny gier ale plusowcą radzę poczekać gdyż zawsze jest szansa że już wkrótce kilka z tych gier będzie za darmo jak w przypadku poprzednich takich akcji promocyjnych, abonament polecam kupić z miejsca na rok, 3 miesiące to mało i jeszcze wychodzi to wszystko drożej jeśli zdecydujesz się wykupować co 3 miesiące

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@ up kocham cię za te info, jestem bardzo napalony : D na to, Tak będe kupował co 3 miesiące ( co dzień będe odkładał złotówkę) tak wiec przez te 3 miesiące będe miał 90 zł i kupię karte na 100zł na allegro bo tyle kosztuje kod doładowujący za 100zł ps plus i tak będe robił dopóki nie uzbiera mi się 200zł na koncie i wtedy kupie na rok :) , bo na 3 mies kosztuje 60 zł to co 3 mies bede mial 40 zl 40 40 40 40 40 , czyli 5 doładowań i będę miał później na rok ; D, tak muszę zrobić bo nie mam kasy, sprzedalem wszystkie gry ( procz COD: BLACK OPS ) bo w niego codzinnie cisne kilka godzin : P i zarobiłem te 80 zł dyche dozbierałem , na rok mnie nei stać a chce już mieć tego ps plusa więc złotówka dziennie to myśle że to nie dużo moge sobie odmawiać paczke laysów i zamiast nich złotówkę odkładać : )

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...