Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mr.Yarrkan na SurfaceMt2 - S2.

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zaczynam grę na Surface s2. Na diamondzie dalej też gram. :)

Zapomniałem robić sceeny od początku, dla tego tutaj ja 48 lvl + fryzurka. ;3

0730052717.jpg

Ja i kuleżanka maa. ;3 - ale ma seksi kostium. xD

0730054749.jpg

Expiąc sobie w v2 na szponkach. :)

0730062749.jpg

Tłuczenie metka 90 lv ;>

0730071243.jpg

Expimy w v2 ;> - duże dmg zadają ;c

0730085052.jpg

Stal +7 weszła tylko, zbawka z +8 do +9 (dzięki Zuz. ;3)

0730090106.jpg

Pompujemy w Grocie Piekieł . : D

0730092743.jpg

Takie sobie, stoję sobie obok ludzików. ;3

0730231455.jpg

Pompa na Lodowej ;3 ostrooo. : >

0802005250.jpg

Moja wina :< przeze mnie leżą, ten sura też padł chwilę potem ;c

0802091647.jpg

Ależ fajnie spadał ten człek z wierzchowca z IS. ; >

0802092223.jpg

Co dwa/trzy dni, czasem więcej będą zdjęcia. : )

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

ja po 60 na buffce % % ';d

Ale to nie buff tylko główny char, czyli mam inne bony też.

Ile wbijałeś 95lvl? ; >> / / GZ.

Niecałe 2 godziny expienia, możesz szybciej inną postacią. :)

Fajne, fajnie piona i powodzenia. :)

Thanks. :)

a31acc0f.png

Opublikowano

Server moge Polecić lecz w Jinno i Shinsoo grają tacy kretyni i boty, że masakra wszystko ci sksują co sie da niestety.

Opublikowano

Mam dla Ciebie info ( jak też dla wszystkich )... Już niestety, ale nie zamierzam grać na tym serwerze. Jedna osoba w prezentacji dobrze napisała, jak to możliwe, ze serwer stoi 4dni i ludzie mają pro eq epickie do którego potrzebna jest masa ulepszaczy do tego często pali? - Wszystko czego potrzebujesz jest w is'e, wystarczy, że masz z 100/150 zł i jest się ustawionym do końca gry. Serwer fajny no, ale niestety zawsze musi być to przysłowiowe ''ale''.

Ps. Przepraszam, że tak też Ci polecałam ten serwer, ale nie zamierzam wydać tyle kasy na is, żeby mieć jakieś szanse z ''dziećmi is'u'' :unsure:

fea.gif

Opublikowano

Server moge Polecić lecz w Jinno i Shinsoo grają tacy kretyni i boty, że masakra wszystko ci sksują co sie da niestety.

Nie wszyscy są dziećmi, ja tam spotkałem już kilka fajnych ludzi. Chodź "kozak z Jinno czy tam z Chunjo" NoNamePL - 200 lvl topka, jest tak wielkim mistrzem. Że on kozaczy jakie ma dmg ze skili i wczoraj mówił - O 46k z szarży. Podchodzę do niego - Uderz mnie. A on tylko 14 k zabrał w czym byłem w eq do expa.

Mam dla Ciebie info ( jak też dla wszystkich )... Już niestety, ale nie zamierzam grać na tym serwerze. Jedna osoba w prezentacji dobrze napisała, jak to możliwe, ze serwer stoi 4dni i ludzie mają pro eq epickie do którego potrzebna jest masa ulepszaczy do tego często pali? - Wszystko czego potrzebujesz jest w is'e, wystarczy, że masz z 100/150 zł i jest się ustawionym do końca gry. Serwer fajny no, ale niestety zawsze musi być to przysłowiowe ''ale''.

Ps. Przepraszam, że tak też Ci polecałam ten serwer, ale nie zamierzam wydać tyle kasy na is, żeby mieć jakieś szanse z ''dziećmi is'u'' :unsure:

Kurde nooo. :< Miałem tu grać z Tobą, a teraz lipa. :c Ty nie dobra jesteś. ;c Ludzie niech sobie mają epicki ekwipunek, ale wszystkich rzeczy nie ma w itemshopie. A Ci ludzie z tym eq są ciency, bo ja mam na sobie abs to biją mi po 1k z krytykiem + ja im walę po 5k+ ze skili bez kd. Więc jak ja zrobię kd, epicki ekwipunek to mi nikt nie podskoczy. :c

a31acc0f.png

Opublikowano

Navelia ja mialem epickie eq jedno z najlepszych i po1 . kupowalem magiczna czaszke od kolegi za yang. 1kkk

Kupowalem fryzury itd za 700kk.

Itd itd. az osiagnalem co chcialem wkurwilem sie sprzedalem bron zeby wygladalo jakas kupilem bojowy+9 i oddalem eq xD.

Mr Yarrkan ile ta niebianka co ci dalem warta byla>?

Opublikowano

Gratuluję postaci . Czekam na dalsze SS'y :)

Jeszcze dziś w nocy będą wrzucane, o ile wbiję 120 i zrobię broń i zbrojkę nową. ;3

gz postaci :>

Ddddzięki.

Zaczęłam tam grać wczoraj, wbiłam szamanką 122lv. I zastanawiam się co dalej ;d

O ulepszacze tak ciężko ...

Ja od wczoraj gram 110 lvl, Wonszu dał mi eq z abs'ami. : >

Ulepszacze tak ciężko, poradzisz sobie.

ps. Pw.

Navelia ja mialem epickie eq jedno z najlepszych i po1 . kupowalem magiczna czaszke od kolegi za yang. 1kkk

Kupowalem fryzury itd za 700kk.

Itd itd. az osiagnalem co chcialem wkurwilem sie sprzedalem bron zeby wygladalo jakas kupilem bojowy+9 i oddalem eq xD.

Mr Yarrkan ile ta niebianka co ci dalem warta byla>?

Nom to eq jest dobre. : D

Nie wiem ile warta, ale mam ją na dropku.

a31acc0f.png

Opublikowano

Czekam na więcej .

Życzę wielu dalszych sukcesów :D.

Miło, dziś chyba fot. nowe. :)

Mozna www do serwera.?

@top

Gratki ;) Czekam na dalsze ss'y .

P.S na diamondzie juz nie grasz.?

http://s2.surfacemt2.pl/

Dziś nowe ss.

Na diamondzie przerwa napisałem to w profilu.

:)

a31acc0f.png

Opublikowano

A tak apropo serwera.

Ile osob dziennie online.?

Było 15, bo padly kanały pierwszy raz. Ale 120+ zawsze. Mało bo mało reklamowany, ale bardzo fajny.

a31acc0f.png

Opublikowano

Yarrkan moge z toba grac ale nie zmieniaj serwerów tak czesto :P bo zanim ja sciagne surface to ty znowu zmienisz serw

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...