Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat,sprzedać Galaxy S II i kupić części do kompa czy nie ?

Wybieraj  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Xoxox

• Zostawi? telefon
      11
    • Sprzeda? i kupi? cz??ci do kompa.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale powiedz mi najpierw po co masz telefon ?

Do dzwonienia,pisania sms-ów czy do np. słuchania muzyki itp.

Ja mam kompa dobrego, a telefon za 150zł K800i i jestem zadowolony. Telefon mam tylko po to żeby z kims się skontaktować

skpUo.png

Opublikowano

Słuchaj moje zdanie jest takie że telefon tak naprawdę służy do wysyłania sms'ów , dzwonienia i słuchania muzyki .... Ja bym sprzedał galaxy'ego i za te 1100-1200 kupił te części + reszta na drobne wydatki ;) Ja osobiście kupiłem iPhone'a 3G (dawno temu) niby super było masa aplikacji wiele funkcji itp . Teraz kupiłem 4S i po 2 miesiącach urzytkowania zrozumiałem że to nie miało sensu bo to z czasem się nudzi , po godzinach gry w Angry Birds , Fruit Ninja , Tap Tap Revange 3/4 ... Te funkcje i aplikacje z czasem stają się niepotrzebne <_< Więc moim zdaniem sprzedawaj ! I kup byle jaki telefon :)

sygnazh.png
Opublikowano

@up

Czasy w których żyjesz są przerażające. W moim mieście chyba jesteśmy jakieś 20 lat za Tobą i telefon o niczym nie świadczy.

Teraz już tego telefonu nie sprzedawaj, stracisz dużo kasy. Oczywiście komp jest dużo lepszym wyborem (telefon na 1200zł o.O a ja 50zł nie mam), ale jeśli chciałeś PC to było w ogóle nie kupować tego Galaxy, teraz już nie warto go sprzedawać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Great White

Jeśli telefon jest wyznacznikiem twojej wartosci to powodzenia w dalszym życiu MATERIALISTO -.- Pewnie w szkole kupowałeś ,,kolegą" słodycze w sklepiku żeby Cię lubili ... Bo po tym co piszesz wnoszę że masz okropny charakter...

@Down

Prawda boli , nieprawdaż ?

sygnazh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...