Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VahnDJ - Mój kanał na YT

dawidero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a1d0fe4e4b8c1.jpg

Link do kanału:VahnDJ

Co nagrywasz: W tle leci gameplay a ja sobie gadam, czy jak to inni mówią - komentuje moje poczynania w trakcie gry, lub też nawijam o sprawach codziennych jak i niecodziennych nie koniecznie związanych z grą. Coś a'la audiovlog. Nie można tego raczej nazwać Let's Playem. Kanał jest całkowicie poświęcony serii Call of Duty. Niekiedy odskocznią od Call of Duty i komentarzy są jakieś edity (montaże) klipów wykonanych prze zemnie. Zdarzą się też jakieś poradniki, lub filmy nie związane w ogóle z tematyką kanału. Po prostu - trzeba zajrzeć, aby przekonać się co mam do zaoferowania :)

Osiągnięcia: Prawie 700 widzów, 2 miejsce w konkursie dość sławnego komentatora "yoshi7901"

Opis: Lubie to co robię. Dbam o kanał jak tylko mogę. Jakość jaką udostępniam widzom jest najlepszą na jaką mogę sobie pozwolić. Tło kanału wykonałem sam, intro także. Jestem samodzielny i nie liczę na pomoce od innych osób. Chce coś osiągnąć, bez żebrania u sławnych osób o lajkowanie filmików, czy jakieś pseudo polecanie. Jeśli jest się dobrym, to ludzie prędzej czy później Cię zauważą. [/align]

ps. nie wiem czy to dobry dział, bo tak na prawdę nigdzie nie pasuje, więc w razie czego proszę o przeniesienie :)

29dvaqe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...