Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszanie dronow

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za ile ulepsze zeusa na 16 lvl od zera ? Opłaca się ulepszac lf4 ile daje 1 lf4 na 16 lvl ? Duży koszt na Ulepszene lf4 ?

Opublikowano

Proszę oto koszty ulepszenia

http://img407.imageshack.us/img407/497/upgradecost.png

Pomogłem daj like :P

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Proszę oto koszty ulepszenia

http://img407.imageshack.us/img407/497/upgradecost.png

Pomogłem daj like :P

Nie żebraj o like -_-

nie ten dział

ulepszanie lf4 nie daje aż tak dużo żeby opłacało się wydać 100k uri na jedną, wolę złożyć za te 100k uri wrota i mieć bialko i pd

Jak robisz na 100% to wychodzi ci 100k uri.

@topic 1lvl = 1%osłon/0,2%DMG czyli dron na 16lvl daje 16%osłony/6%DMG ale tylko na rzeczy które ma w sobie !!

Na pewno opłaca się ulepszać drony, z laserami opłaca się jak często latasz na bitki te 6% na 1szt czasami dużo daje jak masz kilka ulepszonych (5-6) ale na pewno ulepszanie to droga zabawa, 60k-70k na przedmiot przy "magicznej tabelce" ;)

629upgradecost.png

Proszę.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Niestety nie ; / . Próbowałem ulepszyć zeusa na 2 lvl tak jak w tabelce i niestety nie wychodziło ( 3 próby były ) i dopiero gdy dałem 55 % to się udało.

Opublikowano

Niestety nie ; / . Próbowałem ulepszyć zeusa na 2 lvl tak jak w tabelce i niestety nie wychodziło ( 3 próby były ) i dopiero gdy dałem 55 % to się udało.

Przy pierwszych poziomach mi też nie wychodziło, jak ulepszałem tak ok 7 do 16 to może 1 próba na 1 przedmiot się nie udała.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Raz testowalem ta tabele to mi potrafily sie nie wchodzic 4-5 razy z rzedu doszedlem nia do 10 lvl i dalem sobie spokoj

61694148.png

Opublikowano

Raz testowalem ta tabele to mi potrafily sie nie wchodzic 4-5 razy z rzedu doszedlem nia do 10 lvl i dalem sobie spokoj

ja robię nią +5% tak od 7lvl i jest git ;) dziś tylko coś mi nie wchodziły ;/

sygnacu.jpg

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Przecież jak wam się nie uda, to drugi raz kosztuje więcej niż 100% od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...