Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyblock [24/7] [Non-Prem] [No Bugs]

Theproterror

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxx

Publikowanie w dziale jest zabronione cilku.

Jesteś 12 letnim dzieciakiem który został usuniemy z sieci Ponieważ jesteś głupi jak but i myślisz ze jesteś zajebisty.

Serwer już nie posiada bugu jak ktoś bierze nowa wyspę to mu się EQ cale resetuje.

UWAGA U MNIE BEDZIĘ NOWY TYP WYSP NA UPDATE 1.3.1

Opublikowano

Nie polecam serwera, napisy z cooltext, reklamują się pod filmem naszego serwera:

Kolejna edycja ktora padnie to juz 5...

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Drodzy gracze!!!

Przeważnie wszystkie serwery są update'owane na 1.3.1 lecz nie rekomendowana posiada bug którym można Udostępnić sobie dojście do konsoli i daniu sobie OP wiec u mnie dopóki nie będzie wersji rekomendowanej ( serwer zostaje na wersji 1.2.5 )

A tak to ludziom którym się podoba oraz chcą zagrać to zapraszam na mój serwer.

Opublikowano

Polecam serwer ogarniety admin i mysle ze zostanie na dlugo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

MAM dla was male info proszę kiedy ja się tepam do was by wam pomoc a prośba jest taka: byś cie mogli nie wychodzić z serwera bo chce wam pomagać

xD

Opublikowano

Uwaga!!! serwer został naprawiona wyjaśniamy sprawę kto mógł zastopować serwer wiec możecie wbija i grac spokojnie.

Opublikowano

serdecznie zapraszam na serwer wyjaśniła się sprawa o zniszczeniu Spawna osoby te które dokonały tego czynu zostały zbanowane eventy teraz będą co dziennie.

Opublikowano

A wyjaśnienie poproszę ?? bo to co powiedziałeś nie ma żadnego sensu wiec... jakoś osoby ktore dzisiaj były ponad 32 nie miały nic przeciwko mam 15 lat ale zachowuje się lepiej niż ty ...

a własnie uwaga wieczorem event spleef mam nadzieje ze wielu was bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...