Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnduroMt2 [PL] [HAMACHI]

devids12345

Metin2  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      9
    • Pewnie!
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam ! Miła atmosfera duzo eventow ! tylko ludzi trzeba aby sie dobrze bawic PROSIMY O ZAPRASZANIE KOLEGOW i KOLEZANEK ;P

Gatesik :-)

Opublikowano

Lepiej nie grajcie na tym serwerze. Wbiłem na 15 minut. GM nie ma konfiguracji OX'a, lagi co 1 sekunda, nie da sie grać. Prezka 5/10 a serw -100/10.

Opublikowano

Co zrobić gdy wywala przy wyborze postaci ?

No niestety H@ nie odpisuje na hamachi ... i co zrobić z tym u góry ??

Opublikowano

Słaby server w nie ma 5 bonu tylko gm daje w 1-5 bon wchodzi 20% na klasy za duzo inta +100 nie ma konfiguracji ox straszne lagi za duzo epikow

ravia4.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera H@ nie odpisuje i nie da się wbić. Nie wchodzić !!!!

OMG To czemu ja wbiłem na serwer ? a ty nie możesz ? Coś robisz źle ^^ Mowilem wklej lunchera do panga !!

0730132639.jpg

#teams4bal

Pomocnik
Opublikowano

Serwer chujowy , bug na bugu .. powiedzmy masz bron 2k ataku , full kd a walisz w kazda klase max 2k ;* pozdro ... lagi okropnie

Odradzam gry na tym serwerze !

Peace . By Boombastick

Opublikowano

Serwer chujowy , bug na bugu .. powiedzmy masz bron 2k ataku , full kd a walisz w kazda klase max 2k ;* pozdro ... lagi okropnie

Odradzam gry na tym serwerze !

Peace . By Boombastick

Buug to ty bedziesz mial jak ci przy****** . Niezniecheaj mi graczy. ZAPRASZMY NA SERWER MILA ATMOSFERA

Serwer z pasją.....

Opublikowano

Mam taki sam problem jak LoMeg , wywala przy wyborze postaci , do tego ha nie odpisuje .

serwer nie zapowiada sie ciekawie..

Opublikowano

Mam taki sam problem jak LoMeg , wywala przy wyborze postaci , do tego ha nie odpisuje .

serwer nie zapowiada sie ciekawie..

spróbuj uruchomić go na rykoxie moze zadziała.

Opublikowano

Server ciniutki nie wchodzic lepiej jak nie chcecie zmarnowac swojego czasu same bugi itd...

ravia4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...