Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]PP

widzeszalenstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawidłowo wyglądający Profil Pilota

beznazwy2fl.png

A teraz jak przydzielać:

Optymalizacja poszycia I 2/2

Mechatronika 1/5

Technologia osłon 5/5

Cybernetyka I 2/2

Manewry unikowe I 2/2

Optymalizacja poszycia II 3/3

Mechanizmy osłon 5/5

Kalibracja 5/5

Cybernetyka 3/3

Rakietologia 5/5

Tajniki polowania 5/5 (Teraz mamy 41PP resztę rozdzielamy tak jak na obrazku)

sygnacu.jpg

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Grubo kiedys gralem w to z 2-3 lata temu to inaczej bylo

Byly fajne gwiazki do tego boxy i latwo sie wbijalo

A ja tutaj myslalem nad ogarnieciem konta na sell

bo 2 hangary vega + golec

vega full lf3(na statku) + full bo2 na statku

Słabe konto.

Opublikowano

widzeszalenstwo jezeli chodzi ci tylko o alieny to proponuje CI olac cybernetyke II i pakowac w tajniki polowania ale to TYLKO WTEDY JAKBYS CHCIAL TYLKO I WYLACZNIE ALIENY... bo cybernetyka jest dosc przydatna ale i tak wg mnie mniej niz kalibracja..

Opublikowano

widzeszalenstwo jezeli chodzi ci tylko o alieny to proponuje CI olac cybernetyke II i pakowac w tajniki polowania ale to TYLKO WTEDY JAKBYS CHCIAL TYLKO I WYLACZNIE ALIENY... bo cybernetyka jest dosc przydatna ale i tak wg mnie mniej niz kalibracja..

Kalibracja i cybernetyka II to jest podstawa -_- nawet jak chce bota na alieny to i tak kiedyś poleci na statki, jak zobaczą, że bije chudymi to się od razu na niego rzucą, a kalibracja redukuje wrogie manewry unikowe.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Moja opinia, to 26 minimum. Wtedy masz Lustra, Bańke, Grube, i kalibracje na max.

Potem można robić manewry unikowe, lub tajniki polowania, jeśli idziesz pod alieny.

Opublikowano

zaklinaczdeszcz tylko ze ja opisalem co ma sb kupic na alieny bo o to mu chodzi a tajniki polowania zwiekszaja starzal o 12% + kalibracja ktora dzila tak samo na alieny jak na graczy to bedzie mial mocny strzal + malo "pudel" a jezeli cybernetyka bedzie mu potrzebana to sb zresetuje poprostu

Opublikowano

zaklinaczdeszcz tylko ze ja opisalem co ma sb kupic na alieny bo o to mu chodzi a tajniki polowania zwiekszaja starzal o 12% + kalibracja ktora dzila tak samo na alieny jak na graczy to bedzie mial mocny strzal + malo "pudel" a jezeli cybernetyka bedzie mu potrzebana to sb zresetuje poprostu

Po prostu zresetuje :D dobry żart wiesz, że to kosztuje ? -_- kuuupe sepromu i troszkę uri.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Nie wiem tysiac czy dwa tysiace

Ale bez przesady skoro jest to gra ktora naprawde zrobila taka komercje rozumiem uri ok kupujemy ok ale nie takie ilosci

Jak nie chca zeby gracze bocili to niech to zmiejsza

Opublikowano

Trolox gdzieżby :P Mi na boxy zbiera 2k czasem wiecej przez godzine wiec pol tys przez godzine dalby rade ale dobra 45 min ;P

to nie temat do tego ale skoro pragniesz informacji do 10k mozna wyciagnac trzeba posiadac spearcheada+fs+zlotko+x2 boxy+pet+na bitkach (10k urki na godzinke ) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...