Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z ulepszaniem

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem bo za ulepszanie pobrało mi 2 krotnie kwotę 8,550 uri wiecie dla czego

?? proszę o pomoc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pisz do supportu -_-

Bez jaj ma ssie osmieszac? e tam 1,5h/2h na bocie i odrobisz;p

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

kasy oni z tej gry mają ostatnio był ze bigpoint zarobił 2mil euro w 4 dni więc muszą się zajmować

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

kasy oni z tej gry mają ostatnio był ze bigpoint zarobił 2mil euro w 4 dni więc muszą się zajmować

Ale nie na rękę, opłacenie serwerowni czyli budynku w hugo kosztuje + opłacenie kadry, a graficy i programiści uwierz mi nie są tanim "towarem". Z tego co pamiętam to kadra BP ma ponad 900 ludzi.

A i support nie dostaje kasy, tylko ci który są postawieni najwyżej czyli z dopiskiem "BP team" czy jakoś tak.

sygnacu.jpg

Opublikowano

bronek13x pisz ale raczej watpie zeby CI oddali kiedy nie dosalem za misje albo pobralo mi za nic przeszlo 10 tys uri taki bug kazali mi "skrin" przyslac ze prawde mowie i faktycznie tak bylo a jezeli nie masz "skrina " to daje CI male szanese

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...