Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot mi nie działa prosze o pomoc

RadoDiablo:))))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy wpisze passy wybiore srever pl2 i nadusze login w okienku wyskakuje mi coś takiego

[22:29:38] - Login.

[22:29:39] - Cannot connect.Object reference not set to an instance of an object.

[22:29:39] - Login failed!

o co chodzi prosze o szybką pomoc

Opublikowano

hej mam podobny problem tyle ze bot dzialal ale przestal ten z mpc i nny z niebieskim tlem tez, nie wiem co sie stalo perelki zbiera ale na minimapce tego nie pokazuje takie zaciecie ma a potworki albo najedzie na takiego i stoi albo strzeli pare razy i zostawi bylbym wdzieczny za wyjasnienie tego zjawiska

Opublikowano

RadoDiablo Mogłeś dopisać, że chodzi ci o Betabot.

Powodem tego błędu jest złe wpisanie hasła lub loginu więc wpisz poprawnie te dane.

.Albo pomyliłeś serwer lub konto nie istnieje.

Seba Nie wiem o jakiego bota ci chodzi więc nie potrafię ci powiedzieć

.Betabot ma taki błąd, że na minimapie niby stoi nic nie robi ale tak naprawdę pływa.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

u mnie jest to betabot i drugi dot-web-crusher 2.51 oba slabo lataja a bylo ok myslalem ze to moj pc wiec defragmentowalem dyski sprawdzalem antywirusem robilem backup i nic nie dalo zamraża sie stoi i nic perelki na jednym koncie zbiera ok z lekkimi zacieciami na drugim calkiem zamrozony i czasami wpadnie jakis blysk a potwory trzy strzały i stoi

Opublikowano

dodam ze jak jeden jest wlaczony to ok a jak chce wlaczyc wiecej zeby potworki bily to wszystkie jakies chieroglify maja bonus ma has ben loaden i stoja

Opublikowano

wiemy o jakiego bota chodzi wiec tak Wpisz jeszcze raz Login Haslo Wybierz serwer a następnie wybierz host seafight.bigpoint.com kliknij login i start musi dzialac jak nie to napisz jaki windows

@down

chyba jak by klika login to by się automatycznie bot wyłączył aplikacja by sie wyłączyła znaczy to ze ma a przynajmniej musi mieć

ale ja nie pisałem do ciebie i ci pewnie nie pomogę ponieważ jak masz wymagany net framework 4 i bot sie odpala normalnie to ci musi działać może uruchom jako administrator nic więcej sie nie da zrobić bo wszystko masz okey tylko ci cos szwankuje

a pytania są do niego

i nie mów ze nie pomagam i jak to nie zadziała to ci nie pomogę i nikt nie powinien ci chcieć pomoc bo jesteś skończonym chamem ludzie chcą ci pomoc a ty na nich jeździsz ...

Opublikowano

dokładna nazwa bota BetaBot v2.0

a mash framework 4.0

jak taki madry jestes to powiedz co u mnie jest nie tak

jemu tez nie pomagasz a sie madrzysz

Opublikowano

mam framework 4.0

windows xp professional

Zainstaluj od nowa NET Famework 4.0 oraz bota i rób jak napisał MrGresQu.Jeśli nadal ci nie będzie działać

to nie wiem.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

wiemy o jakiego bota chodzi wiec tak Wpisz jeszcze raz Login Haslo Wybierz serwer a następnie wybierz host seafight.bigpoint.com kliknij login i start musi dzialac jak nie to napisz jaki windows

@down

chyba jak by klika login to by się automatycznie bot wyłączył aplikacja by sie wyłączyła znaczy to ze ma a przynajmniej musi mieć

ale ja nie pisałem do ciebie i ci pewnie nie pomogę ponieważ jak masz wymagany net framework 4 i bot sie odpala normalnie to ci musi działać może uruchom jako administrator nic więcej sie nie da zrobić bo wszystko masz okey tylko ci cos szwankuje

a pytania są do niego

i nie mów ze nie pomagam i jak to nie zadziała to ci nie pomogę i nikt nie powinien ci chcieć pomoc bo jesteś skończonym chamem ludzie chcą ci pomoc a ty na nich jeździsz ...

jedynym chamem na tym forum jestes wlasnie ty madralo co ma znaczyc slowo w odpowiedzi @down iskonczony cham obrazasz ludzi i jeszcze udajesz poszkodowanego nie pisz wiecej
Opublikowano

hmm

zainstaluj net framework z tej strony i przeczytaj dokladnie co tu pisze i zainstaluj wszystko z tej strony :P

http://decoded.netsons.org/showthread.php?tid=752

bo sea bot to platna wersja tego czegos i prawdziwa:p

@down znaczylo ze to co napisałem o bocie nie jest do ciebie i wez wyjdz z tego tematu to jest temat RadoDiablo a nie twój wiec pomyśl zanim napiszesz

Opublikowano

A zrobiłeś format ?

Wyczyść, zainstaluj wszystko od nowa i powinno być ok lub zrób inne konta i spr. czy da się zalogować.

Innych opcji nie ma.Nie wiem co ty masz z tym kompem, bo wszystko powinno działać

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

na pewno nie formatuj komputera to nic nie da jest jeszcze jakis dodatek potrzebny oprócz frame 4 jak przypomne sobie to napisze

na pewno nie formatuj komputera to nic nie da jest jeszcze jakis dodatek potrzebny oprócz frame 4 jak przypomne sobie to napisze

microsoft visual c++ 2008 redistribute x-86 nie wiem czy to to ale warto spróbować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...