Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszenie konta na yt - minecraftblow *Bujdy czy Prawda?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szymcio za wypowiedź łapie plusa ;) A tak offtopując, myślę, że jedyny kto się nie sprzedał na YT to legendarny Wonziu ;) i tylko przy nim zostanę

Dokładnie to samo myśle Wonziu to legenda najlepszy jest jego głos i podejscie to tych gier co komentuje i recenzuje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Why przynajmniej ja przy tej grze nie siedze 24h na dobe jak inne dzieci co mają nasrane w łbie od tego minecrafta

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Jednego srajkrafta mniej, jak można w ogóle oglądać jakiegoś przypała, który gra w jakieś pixele?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A kto to jest minecraftblow i co nas to kurwa obchodzi?

Idę zaraz napisać temat że jakiś jebany 10 latek który ma 5 widzów zamyka swoje konto :O

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

zabawny jesteś.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Lubię sobie czasami pograć w Minecrafta , ale mi się szybko nudzi te budowanie domków czy zabijanie świń... nie będę obrażał tej gry , bo jak mi się nudzi też w nią pogrywam ^^ tylko nie rozumiem trochę tych ludzi co oglądają na YT , mnie to po prostu nudzi , ale każdy ma swój gust.

Lord Zibi

Opublikowano

Masz racje czasami jest to nudne , ale nie zawsze. Np. niedawno oglądałęm let's playe minecraftgplay'a nie dlatego , żeby zobaczyć jak buduje tylko , żeby poznać się na modach , bo sam z nich korzystam.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...