Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuenMt2[PL][Hamachi]

Green981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawa launchera do jutra haha to nie wina launchera ... zrob resa i bedzie smigac

ravia4.gif

Opublikowano

A umiesz bo na mój rozum to ty nie umiesz nawet zrobic reseta serwa. Dziecko z cb i tyle masz 12lat i chciałes pokazac ze umiesz ale nie wyszło. Wyjebałes wszystkich z sieci to jest normalne. Z takim podejsciem to gówno osiągniesz.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Tak jak napisał The. Co każdy serwer Hamachi to same PvP raty 1000% ... a za prezke dam Ci 5/10

Pozdrawiam

aotiyg.jpg

Sygnaturka By Ja|Avek By Ja|

Opublikowano

A umiesz bo na mój rozum to ty nie umiesz nawet zrobic reseta serwa. Dziecko z cb i tyle masz 12lat i chciałes pokazac ze umiesz ale nie wyszło. Wyjebałes wszystkich z sieci to jest normalne. Z takim podejsciem to gówno osiągniesz.

Kolego Nie oceniaj ludzi po Serverze.. Dziecko?.. hah Spójrz na siebie co ty robisz. Pozdrawiam

Przeprowadzilem Czyszczenie sieci ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Server cienki jakim cudem dostalem od goscia bron um 27 15 int 2x kryt mam swiadka ze byl 2x kryt . HA zmienil bony i mowi ze nie bylo kryt a byl pozdro ....

ravia4.gif

Opublikowano

Server cienki jakim cudem dostalem od goscia bron um 27 15 int 2x kryt mam swiadka ze byl 2x kryt . HA zmienil bony i mowi ze nie bylo kryt a byl pozdro ....

Pewnie robil ci WojPru ..

Mi tez zrobil bron um 26 luda 20 i sila +15

ale jest na to chwyt ;]

Ja moge byc pomocnikiem , duzo potrafie.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

@up ^^ proszę o szanownego HA o pilne zastanowienie się i rozpatrzenie mojej i nivera podania przyrzekam na własne życie ze nie zawiedziemy

175391455323056340908.png

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100% !!! ;D

boze , skoro wolicie tego Pantheos'a to poproscie head admina , zeby taki zrobil znowu?? .. Moim zdaniem powinienes dostac warma..

@up ^^ proszę o szanownego HA o pilne zastanowienie się i rozpatrzenie mojej i nivera podania przyrzekam na własne życie ze nie zawiedziemy

nom , damy z siebie wszystko

Monika , podaj mi twoj nr gadu , na PW , pilne . HA potrzebuje.

Opublikowano

Czyli że to koniec serwera ? wielka szkoda , spodobał mi się. Tak wogle to z jakiego powodu Chcesz aby temat zostal usunięty ?

Opublikowano

@fress

Ponieważ cos napsocil , i nie wyszlo , i doszlo do destrukcji serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...