Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Bocenie

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto na usX. planuje bota miec tam 24/7 oprocz wtorek caly dzien...

mam 6 g speeda, i mam bazowy speed 360... no efekty uri sa do dupy 2k uri .h ale to dlatego ze tam jest pustka i zaje...

moje pytanie:

a) oplaca sie kupic dozbierac na spearheda, dokupic generatory i nic bocic uri>? nie uszlachetniam promeriomem bo go nie robie.

konto idzie na sprzedaz za 3msc....

B) 2 konto main boce pl.. 1 dead /2 na dzein moze byc malo straty... co dorobic? golec fs, +promek oplaca sie tym latac i boxy zbierac? czy lepiej dokupic hale 2 za 50k uri i spearheda walnac? mam 81,5k uridium..

za odpowiedz like tylko prosze o nie pisanie o tak oplaca sie wytlumaczyc,, dlaczego tak a nie tak bo mozolnie mi uri ida .. na dzien ledwo 50k/60k zadowolony nie jestem , malo boce w 24h wiec wiecie...

@edit sorry za prefix zly

zeby nowego tematu nie zakladac pytam jeszcze

za ile dobrze/tanio/bezpiecznie kupie kbota gg? jestem leniem nie zal mi tych 2x wiecej zeby robilo mi gg bo jak robilem alfy to od sibelonow szlo mi 8h z , 5k salwy.. + eco i rakietki 4k....

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Jeżeli nie masz zamiaru ulepszać generatorów złotkiem to gra i bocenie nie ma sensu. To podstawa i pierwsza czynnośc, jaką powinno się wykonać.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

złoto w napęd seprom w osłony to podstawa. Najpierw zrób sobie skylab żeby mieć kamyki, później dokup generatory napędu. Jeśli masz zamiar bocić tylko na BB to polecam spearhed`a i zrobić FE, osłony w drony (oczywiście na sepromie) i bocić w najlepsze.

sygnacu.jpg

Opublikowano

wy mnie nie rozuemiecie na pl3 to moje glowne konto pytalem czy sie oplaca co do us3 nie mam zamiarutego robic az nie wyboce starej full elitki a te 470 da naprawde wiele

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...