Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyHPsPL -> Świat Harrego Pottera w MineCraft'cie ! - Szkoła Magii, Zawody w Quidditch'a, Magiczne Komnaty i przejścia | ZAPRASZAMY !

lolo1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext7_rqhwepe.png

Przedstawiam wam serwer RP o tematyce Harrego Pottera. A więc zaczynamy Życie jako normalny Mugol. Zbyt dużo On opcji nie ma dlatego

zaleca się składnia podań na forum o ucznia. W podaniu trzeba wymyślić Swoje zmyślone Imię i Nazwisko oraz Historie i opis postaci..

Uczeń Obowiązkowo (kiedy jest OnLine) musi brać udział w zajęciach szkolnych. Każda lekcja trwa około 30 minut. Nauczyciele uczą: obrona przed czarna magia, zaklecia i uroki , latanie, opieka nad magicznymi stworzeniami, transmutacji, astronomii.

090819_hats.pngcooltext7_rqhwepw.png

1048823656.pngIP serwera: myhpspl.tk

1048823656.pngIP TeamSpeak'a3: myhpspl.tk

090819_hats.pngcooltext7_rqhwehx.png

Dobrze znana nam ul. Pokątna służy do zakupów. Każdy uczeń musi zrobić tam zakupy (różczka, szata, książki). Na początek każdy znasz ma w "kieszeni" 50 galeonów. Nie ma obaw, że nie starczy. Na pokątnej można również kupić miotłę a jest ich parę. Na pokątnej jest również dróżka na następna uliczkę.

090819_hats.pngcooltext7_rqhweps.png

Na serwerze nie ma żadnego budowania. Tu chodzi o prawdziwe życie magów . Za dobre wyniki w szkole i inne można dostać punkty dla swojego Domu. Jak przypominam są : Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff i Ravenclaw. Na czacie proszę pisać normalnie jeśli chodzi o RP a OOC w Nawiasach -> (..) . Proszę także nie używać emotek tylko pisać np. *uśmiecha się*

090819_hats.pngcooltext7_rqhwews.png

HeadAdmini : Japven, MrNygus, Nemesis.

Admini : Gehenn, Hubcik99, merlin0, vDavidv

Moderatorzy : Yakushi, Zmija

KidMod : Kaja, Szarik

090819_hats.pngcooltext7_rqhwesq.png

Turnieje które są odbywane na serwerze to : Turniej Trójmagiczny oraz Mecze Quidditcha. Niedługo będą inne ...

090819_hats.pngcooltext7_rqhwepw.png

1048823656.pngIP serwera: myhpspl.tk

1048823656.pngIP TeamSpeak'a3: myhpspl.tk

c1b5436344ce.pngJestem Graczem, polecam serwer! :) -> Do dobrego działania trzeba Texture Pack'a. Znajdziecie go na forum w dziale Pobieralnia!

Opublikowano

WOW widac serwer godny gry i mam pytanko jesli w trakcie lekcji bede musial wyjsc np w polowie lekcji brat mnie zwali to co sie stanie ??

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

WOW widac serwer godny gry i mam pytanko jesli w trakcie lekcji bede musial wyjsc np w polowie lekcji brat mnie zwali to co sie stanie ??

Piszesz do nauczyciela że musisz wyjść. On cię uczy spella jakiego będą się uczyli ; D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Juz jeden taki serwer byl po 3 dniach padl zobaczymy jak bedzie z tym z checia go przetestuje :)

Opublikowano

ocena serwera 4/10

dlaczego?

mapa wykonana byle jak. Niczym nie przypomina mi Harrego Pottera. NPC znikają przez co nie można wykonać nawet pierwszej misji....

Startowa ranga: Mugol

lol. od kiedy mugole mogą być na ulicy pokątnej i ogólnie wkraczać do świata magi?

nie zagram, nie przekonaliście mnie.

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie, a i tak Hogwart i okolice wykonany super. Myślę, że Londyn tylko słabo dlatego że tu jest sporo pracy i zrobili tylko najwazniejsze *bardzo podobne* rzeczy . Tak samo jak pokątna , w ocenie 5+

Opublikowano

ocena serwera 4/10

dlaczego?

mapa wykonana byle jak. Niczym nie przypomina mi Harrego Pottera. NPC znikają przez co nie można wykonać nawet pierwszej misji....

Startowa ranga: Mugol

lol. od kiedy mugole mogą być na ulicy pokątnej i ogólnie wkraczać do świata magi?

nie zagram, nie przekonaliście mnie.

Nie przypomina ci to HP tylko z twojej winy. W 1 poście wyraźnie pisze że należy używać texture pack'a

a co do wchodzenia do świata magi to mugol nie da rady przejść na ulice Pokątną a lokacja startowa to nie ulica Pokątna tylko London

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...