Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] P.E.T Exp

hacajaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gamma, Zeta, i te wrota z których dropią Herkulesy.. te kappa chyba czy jak i tam ale pewny nie jestem.. inne tez daja ale te najwięcej... ( tak mi sie zdaje )

a jeśli masz problem to co za problem postawic bota i na 3-3 je * x ac wszystko co się rusza ?? :P oczywiscie z wlaczonym petem ale tu to cienizna bedzie z expem, ale ja ci radze tak zrobic tzn dotsaniesz pd, powazke, uri, kredyty .

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

PET zabiera tobie 5% exp`a więc łatwo obliczyć ile z tego dostaje ;) na alienach x-3, x-4 nie wiem czy będzie zbyt opłacalne bo paliwo trzeba kupować ;/ a jak ruskie odetną kurek z gazem to będzie lipa ;D

sygnacu.jpg

Opublikowano

PET zabiera tobie 5% exp`a więc łatwo obliczyć ile z tego dostaje ;) na alienach x-3, x-4 nie wiem czy będzie zbyt opłacalne bo paliwo trzeba kupować ;/ a jak ruskie odetną kurek z gazem to będzie lipa ;D

e tam dolaczy do tego boxy i normalnie by wyciagnal 2,5 k uri z czego te uri wyda na wrota zlozenia przypuscmy zeta np na havocki troche dlugo zajmie ale oplacalne

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

e tam dolaczy do tego boxy i normalnie by wyciagnal 2,5 k uri z czego te uri wyda na wrota zlozenia przypuscmy zeta np na havocki troche dlugo zajmie ale oplacalne

i warnik za boxy ;) zbieranie boxów botem to główny grzech bociarzy :P

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...