Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15 Pilkarzy ktory najpopularniejszy ?

PoWinglo

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto najpopularniejszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najsławniejszymi przynajmniej moim zdaniem jest Maradona, Pele, Beckham, Zinedine Zidane, Ronadlo, Messi no i Cristiano Ronaldo.

HBV27j.png

Opublikowano

Teraz na topie jest Ronaldo i Messi.

Jedną z najbardziej rozpoznawalnych na przestrzeni wieku jest Ronaldinho, Beckham, R.Carlos czy Nesta.

skpUo.png

Opublikowano

ty dziecko realu opisz mi historie tego klubu lat 50' ubiegłego wieku, wymień mi 5 znanych piłkarzy tamtych lat, opowiedz mi o kibicach, w jakich liczbach mają młyn i o ich najlepszych oprawach - bez wikipydy wtedy ci dam max lajków i uznam że się myliłem

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Epean, Lucas Moura dopiero za kilka lat ma szansę stać się kimś na miarę np Rivaldo, tak samo jak Leo Damiao, Oscar, Ganso, czy nawet Neymar (póki nie wyjedzie z Brazylii nawet się nie zbliży klasą do Ronaldo), więc jak dla mnie on jest popularny jedynie w tym okienku, norma ;).

@autor

Dodaj Shevę, Inzaghiego, Figo, Cassano, Adriano.. :)

Opublikowano

ty dziecko realu opisz mi historie tego klubu lat 50' ubiegłego wieku, wymień mi 5 znanych piłkarzy tamtych lat, opowiedz mi o kibicach, w jakich liczbach mają młyn i o ich najlepszych oprawach - bez wikipydy wtedy ci dam max lajków i uznam że się myliłem

Nawet Ci nie odpowie na Twój post, ponieważ jest to gówniany sezonowiec, mowie oczywiście o autorze tematu.

@top

Casillas.

BTW. Temat do dupy robiony na odwal, elo.

Opublikowano

Nawet Ci nie odpowie na Twój post, ponieważ jest to gówniany sezonowiec, mowie oczywiście o autorze tematu.

@top

Casillas.

BTW. Temat do dupy robiony na odwal, elo.

^^ powiem tak mam 11 lat moge sie zalozyc ze nawet sam Cr7 by nie wiedzial bez netu :) ja ci moge znalesc w internecie bez Wikipedii ale co to jest jak z wikipediam ? Lemonek taki cwany jestes opisz mi jak powstal Real Madryt ile lat juz trenuje tam Joe Murinho i wszystkich pilkarzy z rezerwami i jak Ronaldo by odszedl to Joe Murinho by tez odszedl ? a czy moze czemu Kaka chcial opusic Real Madryt i w jakim kraju urodzil sie Karim Bezema ? i Kaka Pepe Ramos i Thiere Henry ? odpowiesz ? nie bo to nikt ci nie odpowie ^^ i jeszcze jakie imie ma Kaka i Pepe ? wez na to odpowiedz :)

Opublikowano

a jak temat na odwal robiony zrob lepszy :) nawet pewnie nieinteresuje sie pilka nozna ^^lepiej niz ty sie znam :) i te pytania ktore ci napisalem to ja je na pamiec znam bo ja czytam o RM i CR7 ;] dla mnie ty tylko mi chcesz ublizac bo mi zazdrosci dzieciak ^^

Opublikowano

Kibicuję Manchesterowi United, ale dla mnie Pirlo to jest król współczesnego "futbolu".

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Czytając posty autora tematu radze sobie przygotować popcorn i cole, niezła beka

Robie to odkąd zaczął wypowiadać się na forum ogólnie polecam, sposób dobry i sprawdzony : ).

Opublikowano

Aktualnie najpopularniejszy (przez te wszystkie popisy i reklamówki) jest Cristiano Ronaldo. Gdzie tutaj są tacy piłkarze jak Ronaldo (ten z Brazylii), Zidane, Roberto Carlos??

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Gość koxxxik12
Opublikowano

Murawski jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

,a tak na serio to post-646627-0-48442400-1343583028.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...